E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEkonomi uçuşlarında yataklı yolculuk dönemi ---

Ekonomi uçuşlarında yataklı yolculuk dönemi

Ekonomi uçuşlarında yataklı yolculuk dönemi
04 Temmuz 2022 - 09:26 borsagundem.com

Artan yolcu trafiği Amerika ve Avrupa havalimanlarında sorunlara sebep olurken, havayolları ise yeni uygulamalarla rekabeti hızlandırıyor. Air New Zealand, ekonomi sınıfında yatarak yolculuğun önüne açacak olan bir konsepte imza atmaya hazırlanıyor.

Salgın sonrası hareketlenen havacılık sektöründe geliştirilen bir çok projenin hizmete girmesi için tarihler verilmeye başlandı. Artan yolcu trafiği Amerika ve Avrupa havalimanlarında kalifiye çalışan olmaması sebebiyle sorunlara sebep olurken, havayollarında ise yeni uygulamalarla rekabeti hızlandırıyor. Bazı havayolları uzun zaman üzerinde çalıştıkları projelerini yolcu trafiğinin hareketlenmesiyle birlikte piyasa sürmeye başladı. Yenilikte öncülerden birisi olan Air New Zealand uçak içinde devrim niteliği taşıyan, ekonomi sınıfında yatarak yolculuğun önüne açacak olan bir konsepte imza atmaya hazırlanıyor.

GÜNTAY ŞİMŞEK' İN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )04 Temmuz 2022 09:41

    Eskiden milleti ayakta.... şimdi yatarak... iyi olmuş :D  daha neler görecez bakalım, ayaklar havada, bulutlarda  uçararak felan modelide gelir yakında, duyarız  :D.... maliyet ve büyük rekabetlerini... Çok ucuz yolculuklar zaten . Kara yolu bilet arttıkça rahat rahat uçak bilet fiyatlarımızı dengeliyorlar bir güzel. Bizde iyi tutar bu modeller. Sırada bekleyen yolcu çok  :D .. yakalarlarsa bir anda senide şahane uçuracaklar, bulutların tepesinde uçururlar, öpe öpe affetmezler :D