E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYaşadıklarımız karşısında hükümet çökerdi---

Yaşadıklarımız karşısında hükümet çökerdi

Yaşadıklarımız karşısında hükümet çökerdi
30 Eylül 2018 - 07:05 borsagundem.com

Eski bakan Egemen Bağış, Euro 2024'ün Türkiye'ye verilmemesine ilişkin açıklamalarda bulundu

Diriliş ve Gençlik Federasyonu tarafından 'Birlikte güçlü Türkiye' adı altında bir program gerçekleştirildi.
Florya'da düzenlenen programa Avrupa Birliği ve Devlet eski Bakanı Egemen Bağış, Ak Parti Diyarbakır eski Milletvekili Cuma İçten, Diriliş ve Gençlik Federasyonu Başkanı Berivan Algın ile federasyon üyeleri ve davetliler katıldı.

"ÜLKEMİZE SAHİP ÇIKARSAK HEPİMİZ GÜÇLENİRİZ"

Avrupa Birliği ve Devlet eski Bakanı Egemen Bağış programda bir konuşma yapara, "Yokuşta da, inişte de, düzde de bizim birlikte olmamız lazım. Biz bir ve beraber olursak, biz birbirimize sahip çıkarsak, ülkemize sahip çıkarsak hepimiz güçleniriz. Ama içimize fitne girerse, birbirimize düşersek, hepimiz zayıflarız"

"GEZİ OLAYLARI SÜRECİNDE YAŞADIKLARIMIZI HANGİ ÜLKE YAŞAMIŞ OLSAYDI, HÜKÜMET ÇÖKERDİ"

Egemen Bağış, Türkiye üzerinde oynanan oyunlar olduğunu, bu oyunların devlet ve millet tarafından bozulduğunu belirterek, "Son yıllarda özellikle sayın Cumhurbaşkanımızın Davos'taki 'One minute' çıkışından sonra Türkiye üzerinde birilerinin oyun üzerine oyun, tuzak üzerine tuzak kurdukları hepinizin malumu. Gezi olayları sürecinde yaşadıklarımızı hangi ülke yaşamış olsaydı, hükümet çökerdi. Bu millet liderine sahip çıktı. 17-25 Aralık'ta yargısal kalkışma çabasına girdiler. Bu millet yine liderine sahip çıktı. Atması gereken adımları attı. Kobani'yle, çukur siyasetiyle bu milleti birbirine düşürmek istediler. Millet bu oyuna da gelmedi. Daha sonra Rus uçağını FETÖ'cü hain piyonlarına vurdurarak, Türkiye'yi Rusya'yla bir çatışma içine sokmak istediler. Cumhurbaşkanımızın dirayeti sayesinde bu süreci de atlattık. En büyük imtihan 15 Temmuz'du. 15 Temmuz'da bu milletin kendi evlatlarını, kendi içinden çıkmış hainlerle çarpıştırarak, bize bir gecede 251 şehit verdirerek, demokrasimizi, devletimizi, milletimizi korumayı bu millet o bilinçle sağladı" diye konuştu.

"2024'E ÖYLE HAZIRLANALIM Kİ BU KARARI VERENLERİ UTANDIRMAK İÇİN GİDELİM ALMANYA'DA O KUPAYI ALIP, GELELİM"

Bağış, ev sahipliği Almanya'ya verilen 2024 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası'na da değinerek, "Hala ekonomimiz üzerinde saldırılar var. Para birimimiz üzerine her türlü tuzaklarla saldırılar devam ediyor. Ama biz bir ve beraber oldukça bunların hepsini boş çıkarırız. En son iki gün önce Türkiye 2024 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası'na ev sahipliği yapmak için en elverişli ülkeydi. Buna adaydık. Muazzam da bir sunum yaptık. Ama sonra gece katakullisiyle Türkiye'nin bu yükselmesini hazmedemeyen çevreler yine bir hamle yaptılar. 2024'ün ev sahipliğini bize değil, Almanya'ya verdiler. Burada Diriliş Gençlik Federasyonu'nun 'Birlikte Güçlü Türkiye' gecesinden bir çağrıda bulunmak istiyorum. Milli takımımızın bütün oyuncularına, hocalarına, genç millilerimize ve ümit millilerimize bir çağrıda bulunmak istiyorum. 2024'e beş yıl var.  Biz beş yıl bunu kafaya koyalım. 2024'e öyle hazırlanalım ki, bu kararı verenleri utandırmak için gidelim Almanya'da o kupayı alıp gelelim. Bize de bu yakışır. Bu çağrımız inşallah buradan yankı bulur" dedi.

"BİRBİRİMİZE SAHİP ÇIKMAK ZORUNDAYIZ"

Bağış, "Yunus Emre diyor ya 'Bölünürsek yok oluruz. Bölüşürsek tok oluruz' Bizim hep birlikte Türkiye olma mecburiyetimiz var. Faklı etnik kökenlerimiz olabilir. Hiç birimize doğarken sormadılar. Birbirimizi aynı ülkenin evlatları olarak, aynı milletin mensupları olarak sevmek zorundayız. Birbirimize sahip çıkmak zorundayız" şeklinde konuştu.




Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (21)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Türkoğlutürk 01 Ekim 2018 09:20

    Bu ülkenin kanını içen yarasalar dua edin hukukun üstünlüğü yok. Olsaydı şimdi hepiniz yaptıklarınızın hesabını ödüyor olacaktınız. Eski belediye başkanı yolsuzluk yaptığını itiraf ettide kimsenin gıkı çıkmadı. Gezi olaylarında halkın üzerine kimyasal maddr sıktınız.

  • belirsizlik30 Eylül 2018 23:36

    amerikan vatandaşı kuranla dalga geçen bu arkadaş hadi konuşmuş da onun etrafında tavafa durmuş diğer arkadaşlara ne demeli, nasıl bir şeysiniz arkadaş ya.

  • ışın Özdemir30 Eylül 2018 22:46

    Çık mahkemeye aklan sonra ahkam kes.Birileri seni kurtarmasın sen kendini kurtar.Ne gerek var başka ülke vatandaşı olmaya

  • Osman Erdem30 Eylül 2018 22:00

    Bakara makara millet unutmaz bu sözleri Allah dost görünüp düşman olanlardan bu ülkeyi korusun.

  • Atilla30 Eylül 2018 19:02

    Utanmasa yok yüzsüzce...Hirsiz bunlar..Allahin bir hesabı var elbet...

  • Ahmet 30 Eylül 2018 18:23

    Yüzüne tükürüğü yapıştırılacak adam ama malesef yapacak kadar haysiyetli bir kişi yok yanlarında daha da poz vermişler hayret yaa....

  • Yusuf Tekin30 Eylül 2018 18:21

    Hırsız yamyam tayfası... Bunlara prim verenlerse vicdan ve ahlak yoksunu zübük olabilir ancak...

  • TURAN30 Eylül 2018 16:11

    Suç bunda değil bununla aynı yerde bulunup.utanmayanlarda.

  • Makaracı30 Eylül 2018 16:08

    Oooo çok eğleneiyoruz yalnız...Tıstaka tıstak....

  • selim30 Eylül 2018 15:47

    sen daha kaybolmadınmı. seni görünce bu insanlar hakettiği gibi yönetiliyor diye düşünorum

  • KEMAL30 Eylül 2018 15:16

    Utanmadan,hala,,konuşuyor,

  • reis30 Eylül 2018 14:59

    ilk defa doğru demişsinş akp ye akp lilere memlekete neler çektirdiniz.keşke hiç olmasaydınız.

  • Berber bekri30 Eylül 2018 13:45

    Heee sen git metehan Demir i ara makara kakara yapın o nerde bu arada....

  • rene30 Eylül 2018 13:14

    kim dikkate alır seni daha

  • Alp30 Eylül 2018 13:03

    O zaman hükümet istifa etseydi böyle olmazdı. Herşeyi sattınız bu hale geldik. Kağıt dahi üretemiyoruz.

  • murat30 Eylül 2018 12:36

    sizin yaptıklarınızla çökmemiş se bir daha çökmez.siz bu ülkeyi ve cumhuriyeti çökertemeyeceksiniz.

  • Selahattin abi30 Eylül 2018 12:56

    Aç gözünü aç Murat kardeşim geçmişe bahane bulmaktansa olanı biteni analiz et.Bu adam bu ülkenn en büyük değeri yani dini ile dalga geçti mi geçmedi mi?Rıza zarrap olayında adı rüşvete bulaştı mı bulaşmadı mı.Kalkıp hala bunu savunuyorsun ya diyecek birşey yok..Birde kimlerden bahsediyorsan onlar çökertemedi bunlar çökertecek gibi

  • TR30 Eylül 2018 12:23

    Adam da yüz mü var, utanmadan çıkıp konuşuyor...

  • Selahattin abi30 Eylül 2018 12:22

    Böyle bir adam çıkıp hala bu ülkede konuşabiliyorsa, buna hala pirim verilebiliyorsa ve öyle yada böyle yandaşların gıkı çıkmıyorsa gerçekten Makaradan,kakara,kikikiri bir ülkeyiz yazık

  • Sabah kalkip 30 Eylül 2018 12:14

    Bir iki salliyormusun

  • İhlas finans a kayyum30 Eylül 2018 09:12

    Bu adam ne yüzle konuşur hayret...