E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriEgeli Co Yatırım'dan işbirliği için niyet mektubu---

Egeli Co Yatırım'dan işbirliği için niyet mektubu

Egeli Co Yatırım'dan işbirliği için niyet mektubu
09 Haziran 2015 - 08:48 borsagundem.com

Egeli Co Yatırım Holding, Katar'da mukim IIS Holding ile ortaklık ve işbirliğine yönelik niyet mektubu imzaladı

Egeli Co Yatırım Holding tarafından yapılan KAP açıklamasında Şirket ile IIS Holding arasında, tarım ve enerji sektörlerinde muhtelif yatırım ve finansman olanaklarının birlikte değerlendirilmesine ilişkin bir ortaklık ve işbirliğine gidilmesine yönelik bağlayıcı niteliği olmayan niyet mektubu imzalandığı bildirildi. Açıklamada şöyle denildi:

''Şirketimiz ile Katar'da mukim IIS Holding arasında yapılan görüşmeler neticesinde, grup şirketlerimiz Egeli & Co. Tarım Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş ve  Egeli & Co. Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin de içinde bulunduğu tarım ve enerji sektörlerinde  muhtelif yatırım ve finansman olanaklarının birlikte değerlendirilmesine ilişkin bir ortaklık ve işbirliğine gidilmesine yönelik bağlayıcı niteliği olmayan bir ön niyet mektubu tarafımıza iletilmiştir.

Ortakları arasında Commercial Bank of Qatar'ın kurucularının da bulunduğu IIS Holding, Commercial Bank of Qatar Yönetim Kurulu Başkanı Şeyh Abdullah bin Ali bin Jabor Al-Thani ve ailesi adına global yatırım fırsatlarını da değerlendirmektedir. Türkiye'deki ABank'ta %74,25, Umman'daki Umman Milli Bankası'nda %34,89 ve Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki Birleşik Arap Bankası'nda %40 oranında ortaklık payları bulunan Commercial Bank of Qatar  ("CBQ Grup") bölgede güçlü konuma sahip bir finansal hizmetler grubudur.''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 0,00
En Yüksek: 0,00
En Düşük: 0,00
Değişim 0,00 %
FK: 0,00
PD / DD: 0,00
İşlem Hacmi 0
Toplam Adet: 0
Ağırlıklı Ort.: 0,00
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)