E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEfsane Cuma'da en çok temizlik ürünleri ve mama alışverişi yapıldı---

Efsane Cuma'da en çok temizlik ürünleri ve mama alışverişi yapıldı

Efsane Cuma'da en çok temizlik ürünleri ve mama alışverişi yapıldı
07 Aralık 2021 - 12:52 borsagundem.com

Efsane Cuma indirimlerinde en çok temizlik ürünleri ve kedi-köpek mamalarına ilgi gösterildi

EDER Kurucu Üyesi ve Projesoft Üst Yöneticisi (CEO) Yüksel Eminoğlu, online alışverişlerde kasım kampanyaları döneminde elde edilen verileri paylaştı.

Eminoğlu, "Bu dönemde temizlik ürünleri satışı, bir önceki aya göre yüzde 223, bir önceki senenin aynı dönemine göre ise yüzde 142 arttı. Kedi ve köpek mamalarındaki talep artışı da bunu takip etti. Sevimli dostlarımız için bu dönemde verilen mama siparişlerinde yüzde 217 gibi bir artış gözlemledik" ifadelerini kullandı.

"Toplam satış sepet sayıları yüzde 78 arttı"

E-ticarette talebi ölçmenin en etkili yolunun sepet sayıları olduğunu belirten Eminoğlu, "Bu yıl toplam satış sepet sayıları 2020'ye göre yüzde 78 oranında arttı ve burada en büyük artış da Manisa ve Afyon illerinde gerçekleşti. 2020 yılı sepet toplamı ile 2021 sepet toplamları arasında da yüzde 178 gibi bir ortalama sepet toplam artışının gerçekleştiğini gördük. Buradaki en büyük artışlar ise Kocaeli ve Tekirdağ’da görüldü" açıklamasını yaptı.

"En az indirim cep telefonu ve bilgisayarda"

Tekstil kategorisinde indirime giren ürün oranının yüzde 87 ile ilk sırada olduğunu belirten Eminoğlu sözlerine şu şekilde devam etti: "Bunu yüzde 65 ile çanta-ayakkabı ve yüzde 42 ile gıda ürünleri izledi. En az indirim ise cep telefonu ve bilgisayar kategorisinde görüldü. Bu gruptaki ürünlerin sadece yüzde 4’ünde fiyat değişti."

Efsane Cuma'da 2 milyonu aşkın ürün satıldı

 

'Efsane Cuma'nın hızına kargolar yetişemiyor

 

Efsane Cuma'da siber saldırı alarmı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)