E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriDursun Özbek yine erteledi---

Dursun Özbek yine erteledi

Dursun Özbek yine erteledi
07 Eylül 2015 - 14:03 borsagundem.com

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in, Habertürk'te katılacağı program 2. kez ertelendi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in, geçen hafta Habertürk TV'de yayınlanacak olan bir programa çıkacağı açıklanmıştı ancak başkanın sağlık sorunları nedeniyle program bir hafta ertelenmişti. Özbek'in bu akşam katılması planlanan program bir kez daha ertelendi. 

Hakkari Dağlıca'dan gelen şehit haberlerinin ardından bu akşamki programın iptal edilmesi kararlaştırıldı. Bu akşam saat 21.00'de yayınlanması planlanan programın ilerleyen günlerde yapılması planlanıyor.

GALATASARAY KULÜBÜ: PROGRAMI TV KANALI ERTELEDİ

Bu arada Galatasaray Kulübü'nden bu konu hakkında açıklama geldi. Sarı Kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklama şu şekilde: 

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Dursun Özbek’in bu akşam Habertürk’te katılacağı programla ilgili, TV kanalından yapılan açıklama şu şekildedir:

“Dağlıca'daki terörist saldırı yüreğimizi yaktı. Bu hain saldırı doğal olarak yayın akışımızı da etkiledi. Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in daha önce sağlık sorunu sebebiyle bugün saat 19.00'a ertelenen “Sportürk Özel” programı, Sayın Özbek ile varılan mutabakat çerçevesinde ileri bir tarihe alınmıştır. Yeni yayın gün ve saati ayrıca duyurulacaktır.”

Bu vesileyle bir kez daha Hakkari'nin Çukurca ilçesi Dağlıca kesiminde teröristlerce gerçekleştirilen saldırı ve sonrasında çıkan çatışmada şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet, geride bıraktıkları yakınlarına sabır, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Tüm Türkiye’nin başı sağ olsun."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İşte gerçek cimbomlu07 Eylül 2015 14:31

    sana ne birader, ülkenin durumunu konuşacağına sen başka işlere karışıyorsun bırak bu işleri