E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDursun Özbek: Beşiktaş'tan özür bekliyoruz---

Dursun Özbek: Beşiktaş'tan özür bekliyoruz

Dursun Özbek: Beşiktaş'tan özür bekliyoruz
17 Ağustos 2023 - 10:50 borsagundem.com

Galatasaray, Beşiktaş'ın Rashica transferinde yayımladığı videoyla alakalı, "Bu kirli oyunun hesabını soracağız" diyerek, sert bir açıklama yayımlarken, Galatasaray Başkanı Özbek, "Beşiktaş'tan özür bekliyoruz" ifadesini kullandı.

Galatasaray Kulübü, Beşiktaş'ın Milot Rashica transferinde yayımladığı videoyla ilgili açıklama yaparak, "Paylaşılan bu videonun altında imzası olan kim varsa, onlardan oynadıkları bu kirli oyunun hesabını soracağız" ifadelerine yer verdi. Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek de sponsorluk anlaşması için düzenlenen basın toplantısında Beşiktaş'tan özür beklediklerini belirtti.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"Bugün Beşiktaş Kulübü tarafından paylaşılan videoda kullanılan görüntüye istinaden devam eden spekülasyonlar üzerine kulübümüz bu açıklamayı ilk ve son defa yapacaktır. Galatasaray Spor Kulübü, bu vatan için canını vermiş kahramanların beşiği olmuş, onlar tarafından kurulmuş bir spor kulübüdür. Cumhuriyet'in aydınlık yüzü Galatasaray'ı direkt ya da dolaylı şekilde bu ülkeye büyük zararlar vermek için uğraşan, kanlı bir terör örgütüyle yan yana göstermeye çalışan her kimse, öncelikle müfteridir. Bir spor kulübünü bu konuların içine sokmaya çalışanların toplumu bölmek ve birbirine düşman etmek için çaba gösteren vatan hainlerinden hiçbir farkı yoktur. Türk sporunun içine rekabeti değil, hainliği sokmaya çalışan her kim olursa onun karşısında biz duracağız. Paylaşılan bu videonun altında imzası olan kim varsa, onlardan oynadıkları bu kirli oyunun hesabını soracağız."

"Beşiktaş'tan özür bekliyoruz"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş'ın paylaşımıyla ilgili şöyle konuştu:

"Dün geceden beri çok üzgünüm. Galatasaray'ı bilmek, öğrenmek lazım. Böyle bir yakıştırma yaparken camiayı iyi tanımak lazım. Galatasaray, 500 yılı aşkın mazisi, gelenekleri ve etik değerleri olan bir kurum. Bu ülkeye değerli devlet adamları, bilim insanları yetiştirmiş, her konuda bu ülkenin önünü açan kişilere ev sahipliği yapmış, binlerce gencimize Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet'in değerlerini öğretmiş bir kurum. Ayrıca onunla da yetinmemiş, bu ülke için canını Çanakkale ve Kafkaslar'da veren talebeleri yetiştirmiş. Hep göğsümüz kabararak, 'Galatasaray, Cumhuriyet'in yüzüdür.' diyoruz. Cumhuriyet'in yüzü olan bir kurumu bir terör örgütü ile ilişkilendirmek, onunla bir iş birliği varmış anlamına gelecek yorumlar yapmak, görüntüler paylaşmak, onunla yan yana getirmek dünyanın en saçma işi. Büyük bir hadsizlik ve gaf. Bunun Galatasaray'ı tanımamakla ilgili olduğunu düşünüyorum."

Türkiye'nin Fetullahçı Terör Örgütü'nden (FETÖ) büyük sıkıntılar yaşadığını dile getiren Özbek, "Bu eli kanlı terör örgütü ile ülkemiz çok büyük sıkıntılar yaşadı. Niye hala bu terör örgütünün değirmenine su taşıyacak şekilde bazı yakıştırmalar yaparak ülkeyi bölmeye, kutuplaştırmaya çalışıyorsunuz? Bugün ülkenin ihtiyacı bu mu? Ülkesini seven, ülkesine aşık herkesin bu konuda çok duyarlı olması lazım. Ülkeyi bölmeye, insanları kutuplaştırmaya çalışmaktan herkes uzak dursun. Galatasaray Kulübü olarak, açıkçası Beşiktaş Kulübünden bir özür bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'dan 195 milyonluk sponsorluk anlaşması

 

Beşiktaş: Galatasaray tehditlerden uzak dursun

 

Beşiktaş, Milot Rashica'yı KAP'a bildirdi

 

Galatasaray ayrılığı açıkladı

 

Galatasaray Sportif yarın 0 bedelliye gidiyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)