E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaDünyaca ünlü fütürist Leonhard TSPB’nin konuğu---

Dünyaca ünlü fütürist Leonhard TSPB’nin konuğu

Dünyaca ünlü fütürist Leonhard TSPB’nin konuğu
31 Temmuz 2018 - 16:41 borsagundem.com

"Technology vs. Humanity" kitabının yazarı Gerd Leonhard, Kasım ayında düzenlenecek Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi'ne katılıyor!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği'nin (TSPB) ev sahipliğinde gerçekleştirilecek Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi, dünyaca ünlü bir ismi ağırlayama hazırlanıyor.

Ünlü fütürist Gerd Leonhard Türkiye'ye geliyor!

"Technology vs. Humanity" kitabının yazarı ve The Futures Agency CEO'su Gerd Leonhard, 13-14 Kasım'da İstanbul’da düzenlenecek Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi'ne katılıyor!

“Gelecekte yer ayırın” sloganıyla yapılan duyuruyla ilgili olarak TSPB’nin resmi internet sitesinde verilen bilgi şöyle:

"GELECEK”E TANIKLIK ETMEK İSTEYEN HERKES DAVETLİ!

Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi, her sene artan ziyaretçi sayısıyla sektörün en önemli etkinliği. En yetkin ağızlardan güncel konular hakkındaki gelişmeleri dinleme fırsatı sunuyor.

Teknolojide yaşanan baş döndürücü gelişmeler hizmetlerin ve ürünlerin çeşitliliğini artırıyor. Finans sektöründe iş yapma modelleri değişiyor ve yeni bir boyut kazanıyor. Bu yıkıcı değişimi dikkate alarak Kongre ana teması "Gelecek" olarak belirlendi.

Fütüristik bir bakış açısıyla düzenlenecek ana konuşma, panel ve eğitimler ile B2B etkinlikler yatırım kararlarınızı verirken önümüzdeki yıllarda karşılaşacağınız değişimler konusunda size ışık tutacak.

"Gelecek”e tanıklık etmek isteyen herkes davetli!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)