E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDünya Lionel Messi olayıyla çalkalanıyor! "Beni öldürmek istedi"---

Dünya Lionel Messi olayıyla çalkalanıyor! "Beni öldürmek istedi"

Dünya Lionel Messi olayıyla çalkalanıyor! Beni öldürmek istedi
19 Haziran 2022 - 20:58 borsagundem.com

Dünya Lionel Messi ve Leandro Paredes arasındaki tartışmayı konuşuyor. Arjantinli süper yıldız ile ilgili bir itiraf dünyada gündem oldu.

Lionel Messi ile ile ilgili takım arkadaşı Leandro Paredes'ten gündemi sarsan bir itiraf geldi. Paredes, Messi ile yaşadığı bir tartışma sonucu, dünya süper starının kendisini öldürmeye çalıştığını söyledi.

Aksam.com.tr'nin Caja Negra'dan aktardığı röportajda, Leandro Paredes, Lionel Messi'nin bir Şampiyonlar Ligi maçı sonrası çileden çıktığını ve kendisini öldürmeye kalkıştığını belirtti.

Arjantinli futbolcu, 34 yaşındaki süper starla yaşadığı olayı şu sözlerle anlattı:

''Takım arkadaşlarıma bir yorum yaptım ve Messi beni duydu, çok kızdı ve gerçekten sinirlendi. Beni mahvetmek istedi, oldukça kötüydü. Beni öldürmek istedi, ben ise sadece eve gitmek istedim.''

LIONEL MESSI KİN BESLEMEMİŞ

Leandro Paredes röportajın devamında hem PSG hem de Arjantin Milli Takımı'nda da beraber forma giydiği Lionel Messi'nin bu olay sonrası kendisine kin beslemediğini ve milli takıma bu tartışmanın yansımadığını ifade etti:

''Bana nasıl bir insan olduğunu gösterdi. İlişkimiz kaldığı yerden devam etti. Şimdi konu açıldığında bunun hakkında konuşuyoruz ve gülüyoruz, fakat o zaman gerçekten çok kızmıştı, beni öldürmek istemişti!''

Ballon d'Or'un sahibi 7.kez Lionel Messi oldu!

 

Messi ilk kez konuştu: Olay yaratan itiraf!

 

İşte Lionel Messi'nin Paris'teki malikanesi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)