E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDünya Bankası'ndan Ukrayna için yeni paket hazırlığı---

Dünya Bankası'ndan Ukrayna için yeni paket hazırlığı

Dünya Bankası'ndan Ukrayna için yeni paket hazırlığı
12 Nisan 2022 - 23:17 borsagundem.com

Dünya Bankası Başkanı David Malpass, Ukrayna için 1,5 milyar dolarlık yeni destek paketi hazırladıklarını bildirdi.

Dünya Bankası Başkanı David Malpass, IMF-Dünya Bankası Bahar Toplantıları öncesi Polonya'daki Varşova Ekonomi Okulu'nda "Büyüme, Güvenlik ve İstikrarla İlgili Zorlukların Ele Alınması" başlıklı konuşma yaptı.

Dünya Bankası'nın Ukrayna'da kritik hizmetlerin sağlanmasına yardımcı olduğunu belirten Malpass, Banka'nın temel hükümet hizmetlerinin devamlılığını desteklemek için Ukrayna için yaklaşık 1,5 milyar dolarlık bir paket hazırlığında olduğunu kaydetti.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)13 Nisan 2022 00:57

    Yazık günah. Savaşı finans ediyor dünya devletleri. Rusya daha büyük atakları yapacak cesaret özgüven bulmasın. bizlerin ülkelerine saldırmasın diye. Halbuki masaya otursalar, bazı yaptırımları akdemi kaldırıcaz deseler, ukrayna rusya iyi kötü ateşkes anlaşsa, masumlarda ölmese ? ama olmazzzzzzz illaki ruslar etkisiz güçsüz ezik kendi ülkelerine savaş ilan edemeyecek kadar düşmeliler. ukraynalıları kullanıyorlar... savaştııyorlar paralı asker gibi...