E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDuayen borsacı vefat etti---

Duayen borsacı vefat etti

Duayen borsacı vefat etti
09 Mart 2014 - 02:32 borsagundem.com

Borsa İstanbul Disiplin Komitesi Başkanı. duayen borsacı Bedii Ensari vefat etti

Borsanın duyaen isimlerinden, Marbaş/ın kurucularından Bedii Ensari Vefat etti. Ensari, 1960'ta A.Ü Hukuk Fakültesinden mezun olup; hakimlik, avukatlık yaptıktan sonra uzun zaman reel sektörde inşaat sanayiinde, çimento sanayiinde, döküm sanayiinde kademe yöneticiliği yaptı. Sermaye Piyasalarının duayen ismi Marbaş Menkul Değerlerin Yönetim Kurulu Başkanlığı, Borsa Aracı Kurum Yöneticileri Derneği Başkanlığı, İMKB Disiplin Komitesi Başkanlığı, Finans Kulüp Yönetim Kurulu Üyeliği, Takasbank Yönetim Kurulu Üyeliği ve TOBB Sektör temsilciliği gibi birçok görevlerde bulundu. Borsagündem.com olarak Ensari’ye Allahtan rahmet, yakınlarına ve arkadaşlarına başsağlığı dileriz.
Bu arada Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Turhan, Borsa İstanbul Disiplin Komitesi Başkanı Bedii Ensari'nin vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.

Borsa İstanbul’dan yapılan yazılı açıklamada, Türkiye sermaye piyasalarının önde gelen isimlerinden biri olan, bir dönem Borsa Aracı Kurum Yöneticileri Derneği Başkanlığı, Takasbank Yönetim Kurulu Üyeliği ve TOBB Sektör Temsilciliği görevini de icra eden, Borsa İstanbul Disiplin Komitesi Başkanı Bedii Ensari'nin vefat ettiği belirtildi.

Açıklamada yer verilen Turhan'ın mesajı şöyle:

"Merhum Ensari, bugüne kadar herkes için bilgi birikimiyle bir duayen, gösterdiği yol ile bir ağabey olmuştur. Özellikle işine duyduğu saygı ve sevgi, merhum Ensari'yi her zaman için sektörümüzün ahlaki bir değeri olarak hatırlamamızı sağlayacaktır.

Borsa İstanbul çatısı altında faal görev aldığı dönemde de katkılarını esirgemeyen değerli dost ve ağabeyimiz merhum Bedii Ensari’ye Borsa İstanbul olarak Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim." 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sait10 Mart 2014 01:15

    Allah rahmet eylesin.

  • Allahdan korkarım10 Mart 2014 00:03

    Korkmaz rumuzlu arkadaş. ALLAH dan korkarım. Ama bu dünyayı başkalarını kandırma, ütme, dolandırıcılık yapma mecrası gören zavallılardan KORKMAM.. Kimin ne ameli varsa hesap verecektir.. Mutlaka o ahir hesaptan kimse kaçamayacaktır. Peygamberler dahi hesap verecekse.. düşün işte.. Ve borsayı bir Kumar mecrasına, başkalarını dolandırmak mecrasına düşüren, buna sebep olan, engel olmayan kim varsa HEPSİ İÇİN HESAP GÜNÜ YAKINDIR...

  • Korkmaz09 Mart 2014 21:12

    Hesap vakti rumuzlu arkadaş , bizim geleneklerimizde merhumun arkasından konuşmak ayıptır...ama kalbinin kötülüğünü burada yorumlara yansıtan ve bir ömür borsada para kaybetmeye mahkum insanlardan biri olarak bunu yapmışsın...sen de ben de hepimiz hesap vereceğiz korkma ...orada burada tuz koktu diye yazarsınız ama asıl sizin gönülleriniz kokmuş ... Tanımadığın birini tek hamlede yargılama ..

  • hesap vakti..09 Mart 2014 15:19

    şimdi manipülasyonların hesap vakti. ALLAH ı kandıramazsınız..

  • Kaan KILIÇ09 Mart 2014 14:40

    Başınız sağolsun,Allah rahmet eylesin...

  • akbaba09 Mart 2014 11:38

    allah rahmet eylesin