E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDrogba'nın golü sayılacak mı?---

Drogba'nın golü sayılacak mı?

Drogba'nın golü sayılacak mı?
23 Eylül 2013 - 11:41 borsagundem.com

Futbol Müsabaka Talimatı'na göre hükmen galip gelen takım üçten az gol attıysa golleri geçerli kabul edilmiyor

Süper Lig'in 5. haftasında Beşiktaş'ın Galatasaray'ı ağırladığı maçta çıkan olaylar Didier Drogba'nın gollerinin sayılıp sayılmayacağı tartışmasına neden oldu. Derbi maçında olaylarların başlamasından önce Beşiktaş'ta Almeida'nın, Galatasaray'da ise Drogba'nın iki golü bulunuyordu.
Ancak Türkiye Futbol Müsabaka Talimatı'nın 23. maddesine göre bir hakım hükmen galip gelirse maçın skoru 3-0 kabul edilir ve galip gelen takımın golleri geçersiz kabul edilir. Ama hükmen galip gelen takım üçten fazla gol attığıysa bu goller geçerli sayılır. Hükmen mağlup olan ekibin ise golleri geçersiz olur.
Bu sebeple eğer Cimbom maçı hükmen kazanırsa Drogba'nın golleri sayılmayacak. Karşılaşma ile ilgili son kararı ise TFF verecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yılmaz19 Ekim 2013 14:14

    galatasaraya şike diyenler hiç yüzünüz kızarmıyor değilmi?

  • Ne yazar23 Eylül 2013 15:34

    Cimbom un golü sayılsa ne sayılmasa ne yazar! İnsanlık dersi alamamış, alçalmanın Spor olaylarında bile görüldüğü şu halimizle GS şikeli bir MUTLULUK yaşasın.Şampiyonlar liginde 0 puan çekecek GS ne kadar oraya HAKKIYLA gittiğini ispat edecek!Gerisi zaten hayatımız artık şikeli... İşin varsa sende susarsın ki işin devam etsin!