E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDrogba THY'yi uçurdu---

Drogba THY'yi uçurdu

Drogba THY'yi uçurdu
27 Eylül 2015 - 09:02 borsagundem.com

THY'nin, Drogba'nın oynadığı ikinci reklam filmi de birincisi gibi izlenme rekoru kırdı.

Fildişİ Sahilli futbolcu Didier Drogba, Türk Hava Yolları'nın (THY), reklam kampanyası için bir kez daha ekran karşısına geçti. THY'nin marka elçilerinden biri olan Drogba, THY'nin 'Widen Your World (Dünya Daha Büyük; Keşfet)' reklamında oynadı.

DÜNYAYI GEZİYOR
Dünyaca ünlü isimlerin reklam filmlerinde oynamasının tanıtıma çok büyük katkı sağladığını, yaptıkları pazar araştırmalarında gören THY, Galatasaray'ın eski yıldızı olan ve şimdi de ABD'nin MLS ligi takımlarından Montreal'de forma giyen Drogba'yı ikinci kez reklam filminde oynattı. Drogba'nın oynadığı ikinci reklam filmi birincisi gibi video paylaşım sitelerinde en çok izlenen videolardan biri oldu. Sadece video paylaşım sitesi Youtube'da, THY'nin resmi sayfasındaki 'Nasıl Drogba olunur?' konulu reklamı 3 günde 1 milyon 250 bin kişi tarafından izlendi. Daha önce Messi, Kobe Bryant ve ünlü oyuncu Kevin Costner da THY reklamında oynamıştı. Drogba son reklam filminde de THY ile dünyayı dolaşıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)