E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDrogba saldırmaya başladı---

Drogba saldırmaya başladı

Drogba saldırmaya başladı
27 Ağustos 2013 - 07:15 borsagundem.com

Galatasaraylı oyuncu Drogba, Bursaspor maçı sonrası kendini kaybetti

Bursa'da, G.Saray 1 puana razı olurken puan kaybından çok Didier Drogba krizi maça ve sonrasına damga vurdu. Fildişili oyuncunun adı 66. dakikada değişiklik tabelasında yazınca ortalık da karıştı. Drogba kısa bir şaşkınlığın ardından kenara doğru hareket ederken siniri de tavan yaptı ve ne yedek kulübesine gitti ne de kimsenin yüzüne baktı. Direkt olarak soyunma odasına giden ve kimseyle konuşmayan Drogba içerde ise ortalığı birbirine kattı.
1-0 devam eden karşılaşmada soyunma odasına inen golcü oyuncu sinirini soyunma odasının camlarından ve kapılarından çıkardı. Camları yumruklayan ve kapılara tekme atan Drogba uzun süre sakinleştirilemezken oyuncuya ilk etapta kimse en ufak bir laf bile etmedi. Siniri geçtiğinde soyunma odasında camı çerçeveyi kırık halde bırakan Drogba, ardından ise kısa sürede duşunu alarak karşılaşmanın bitmesini bile beklemeden stat dışındaki takım otobüsüne gitti.
GERGİNLİK GİTTİ
Arkadaşlarını takım otobüsünde bekleyen Drogba, İstanbul’a dönüş yolculuğunda ise kimseyle en ufak bir sohbet bile yapmadı. Teknik direktör Fatih Terim de başta yardımcıları olmak üzere kimseyi Drogba’nın yanına göndermezken oyuncusunun sakinleşmesini bekledi.
Dün ise Eskişehir maçı hazırlıkları için sarı-kırmızılı oyuncular Florya’daydı. Bu isimler arasında Drogba da yer alırken deneyimli oyuncu maçta ve ardından geçen zaman diliminde yaşadığı gerginliği üzerinden atmışa benziyordu. Her zamanki gibi neşeli tavırları ile antrenmana çıkan yıldız oyuncu takım arkadaşları ile sohbet ederken olaydan geriye en ufak bir negatif durumun kalmadığını, profesyonel bir tavırla gözler önüne serdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yusuf yıldız27 Ağustos 2013 23:08

    hangi profesyonellikten bahsediyorsunuz.her türlü rezilliği ve saygısızlığı yapacak sonrada bunun adı profesyonellik olacak.bunun adı açıkca saygısızlık ve küstahlıktır.ama yanlışı yapan büyük oyuncuysa normal karşılanıyor...çok yazık..

  • okiman0727 Ağustos 2013 12:47

    arrrrrrrrrrrtiiiiizzzzzzzzzzzzzzzz

  • ÖNDER27 Ağustos 2013 09:29

    ARA TRANSFERDE GÖNDER GİTSİN HİÇBİR FUTBOLCU GS NİN ÜSTÜNDE DEĞİLDİR.