E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDört Büyükler’in buluşma bilmecesi---

Dört Büyükler’in buluşma bilmecesi

Dört Büyükler’in buluşma bilmecesi
20 Şubat 2020 - 16:07 borsagundem.com

Türkiye Spor Yazarları Derneği, 'Dört Büyük' kulübün bir araya geleceğini duyuran bir açıklamada bulundu. Galatasaray ve Trabzonspor'dan ise 'Bize bilgilendirme yapılmadı' şeklinde yanıt geldi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un uzun süredir ısrarla istediği ‘büyük buluşma’ ile ilgili Türkiye Spor Yazarları Derneği bir tarih ve saat verdi. Fakat sonrasında Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve Trabzonspor Kulübü’nden kafa karıştıran açıklamalar geldi. İlk olarak TSYD’nin yaptığı açıklama ‘Dört Büyük’ kulübün başkanlarının 26 Şubat’ta bir araya geleceği yönündeydi. Ancak Cengiz ve Trabzonspor kendilerine herhangi bir bilgilendirme yapılmadığını duyurdu.

Beşiktaş ile Fenerbahçe’den henüz bir açıklama yapılmazken, Mustafa Cengiz; Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor olarak Valilik’te bir araya geleceklerini belirtti.

İşte TSYD’den yapılan açıklama:

“TSYD Levent Tesisleri'nde 26 Şubat 2020 Çarşamba günü saat 11.00'de Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor Başkanlarının katılacağı bir açık oturum düzenlenecektir.

Tarafsız bir ortamda ve moderatörlüğünü Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Başkanı Oğuz Tongsir'in yapacağı bu açık oturum bütün ulusal televizyonlar tarafından canlı olarak yayınlanacaktır.”

MUSTAFA CENGİZ: “BEN AZ ÖNCE YOLDA ÖĞRENDİM”

Galatasaray Başkan Mustafa Cengiz, basın karşısında yaptığı açıklamada buluşmadan stada gelirken haberi olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı;

“Ben bunu az önce yolda öğrendim. Şimdi biz iki televizyon grubundan telefon aldım. Ben katılırım. Madem teklif var zevkle gelirim. Ama karşıya saygı gerek. Benim ya da diğer başkanlar o saatte uygun mu? Alternatif saat vermek lazım. Kim yaptı bilmiyorum. Saati ve günü uygunsa, diğer başkanlar için de uygunsa. O kurumda mı olur onu bilemem. Dört kulüp bir araya geliyoruz. Sayın valimiz telefon etti, Dört Büyük kulüp ve TFF valilikte görüşeceğiz.”

TRABZONSPOR: HERHANGİ BİR ORGANİZASYONDA YER ALMAYACAĞIZ

Trabzonspor Kulübü de konuyla ilgili resmi siteden bir açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı;

“Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin internet sitesinde dört kulüp başkanının canlı yayında bir araya geleceğine dair bir açıklama yayınlanmıştır. Bahse konu organizasyonla ilgili tarafımıza herhangi bir bilgilendirme yapılmamıştır. Futbolun sorunlarının tartışılacağı adresin Kulüpler Birliği olduğunu belirtirken, diğer kulüplerimizin dışarıda bırakılacağı herhangi bir organizasyonun içerisinde yer almayacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)