E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakDolar kurunu 1.95 ile sabitledi ---

Dolar kurunu 1.95 ile sabitledi

Dolar kurunu 1.95 ile sabitledi
31 Ocak 2014 - 06:11 borsagundem.com

Aziz Torun, 1.1 milyar TL’lik yatırımla hayata geçirdikleri Mall of İstanbul AVM’deki kiralarda, dolar kurunu 1.95 TL olarak sabitlediklerini söyledi

Torunlar GYO, karma projesi Mall of İstanbul’u nisan ayında açmaya hazırlanıyor. Mall of İstanbul’u konsepti, mimarisi ve lokasyonu ile ustalık projesi olarak hayata geçirdiklerini belirten Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, “Mall of İstanbul’u perakende sektöründeki 15 yıllık tecrübemizi ve bilgi birikimimizi yansıttığımız bir proje olarak kurguladık ve ustalık projemiz olarak hayata geçirdik” dedi.
İstanbul Başakşehir’de hayata geçirilen Mall of İstanbul AVM’de, 350 mağaza, gurme center, özel tasarlanan MOİPark, geleneksel sanatlar sokağı ve gösteri sanatları merkezi bulunduğunu belirten Torun, “Alışveriş merkezimizin kiralama çalışmalarının yüzde 85’i tamamlandı. İş ortaklarımızın da destekleriyle yüzde 95 doluluk oranı ile nisan sonu itibariyle ziyaretçilerimizi ağırlamayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

1.1 milyar TL yatırım

Mall of İstanbul’un fonksiyon zenginliğinin yanı sıra ulaşım imkânlarının çeşitliliği ile de dikkat çektiğini kaydeden Aziz Torun, “1.1 milyar TL yatırım gerçekleştirdiğimiz Mall of İstanbul, 5 bin kişi için istihdam alanı yaratacak” dedi. Perakende sektöründeki dinamizme ve sektörün geleceğine inandıklarını ifade eden Torun, şöyle devam etti: “İçinde bulunduğumuz konjonktürde perakende sektörüne destek olmak üzere elimizi taşın altına koyduk. Bu doğrultuda Mall of İstanbul için de kur sabitlemesine gittik. Mall Of İstanbul için kirada, kuru dolarda 1.950’ye sabitledik ayrıca kiracılarımız ilk 4 ay için sabit kiranın yüzde 50’sini ödeyecek.”

Yıllık kapı girişi hedefi 24 milyon kişi oldu...

Mall of İstanbul ile ilgili detaylı bilgi veren Torunlar GYO AVM’lerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İlham İnan Dündar ise, şunları söyledi: “Mall of İstanbul, İstanbul’un ikinci merkezi sayılan stratejik bir lokasyonda yer alıyor. Yıllık kapı girişi hedefimiz ise 24 milyon kişi. Bölgenin gelişim düzeyi açısından düşünüldüğünde, ulaşım gibi olanakların artmasına paralel bu rakamın daha da yükselmesini bekliyoruz” dedi.  (Milliyet)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)