E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDoğa Koleji'nin yeni sahibi yarın belli olacak---

Doğa Koleji'nin yeni sahibi yarın belli olacak

Doğa Koleji'nin yeni sahibi yarın belli olacak
13 Aralık 2019 - 17:02 borsagundem.com

Doğa Koleji'nden satış işlemlerine ilişkin resmi açıklama geldi.


HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kemal15 Aralık 2019 09:05

    Gözünü para hırsı bürüyen okuldan kazanıp başka yere harcayan insancıkları o okula çocuğunu gönderen veliler denetleyecek değil mi güzel kardeşim Ali Öztürk, bu işte devletin hiç sorumluluğu yok..

  • Ali Öztürk 14 Aralık 2019 16:07

    Ahmet faik hadi oradan! Sıkışınca her suçu devlete atın, öyle mi! Okuldan kazandıklarını okula, öğrencilere ve öğretmenlere harcayacağı yerde, inşaatlara ve başka alanlara yatırırsan, krizde de inşaatlar ellerinde kalınca, olacağı budur! Hesabını kitabımını bilmeyen, ayağını yorganına göre uzatmayan, çok daha fazla kazanayım diye gözünü dünyalık ve hırsı bürümüş, sonra da iflası kaçınılmaz olanın, hangi birinin arkasını toplasın bu devlet! Devlet mi dedi sana git kazandığını şuna buna yatır diye de devleti suçluyorsun! Lafını bil de konuş, hadsizlik yapma! Ya da kredi çekip altına lüks araba al, gereğinden büyük lüks ev al, maaşının üçte ikisini kredilere ve bankaya gitsin, sonra kaçınılmaz olarak sıkışınca devleti suçla! Hadi oradan! Allah böyle yapanın durumunu nimete nankörlük ve şükürsüzlük olarak kabul ederse, hazırkini de elinizden alır, bilesiniz.

  • Ahmet faik 14 Aralık 2019 13:32

    Suc Devletin. Özel okullara destek veriyor.. parayi alan okulu kapatıyor..

  • Uzay13 Aralık 2019 18:30

    Doğa Koleji sahiplerinin açgözlülüğünün cezasını öğretmen öğrenci ve veliler cezalarını çekmişlerdir.Böyle yaramaz adamların derdi çok para.Allah bunları bildiği gibi yapsın