E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDoğa Koleji’nde maaş krizi---

Doğa Koleji’nde maaş krizi

Doğa Koleji’nde maaş krizi
12 Kasım 2019 - 11:21 borsagundem.com

Doğa Koleji’nin Gaziosmanpaşa kampüsünde görev yapan yaklaşık 30 öğretmen, iki aydır maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle eylem başlattı.


HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ...12 Kasım 2019 19:25

    çou langır lungur üniversitelere çocuk dahi göndemriyorlar.. adam alıyo r2 bin mayış.. mesayile  2.700 felan zar sor... kendi evini geçindiremezken. çocukmu okutacak gurbette... çocuklar cahil yetişcek artık ekonomi eğitimede vuruyor. cehalet ülkeyi yıkan tek güç olur... kaybedne turkıye bireyler deil.

  • Pelin Ekşioğlu12 Kasım 2019 14:19

    Gaziosmanpaşa veli grubu yarın Bostancı kampüsünde olun.

  • Pele12 Kasım 2019 11:52

    Ekonomik kriz nedeniyle öğrenci sayısı azaldı, sınıf mevcutları düştü. Istanbulda en büyük maliyet okul bina kirası ve devamlı artıyor

  • aa12 Kasım 2019 11:32

    bu okulun binlerce öğrencisine rağmen zarar etmesi mümkün değildir,  belli ki  burdan gelen gelir başka yerlere aktarılıyor, malum ülkemizde herkes her işi yaptığı için inşaatçı eğitimle meşgul olur,  kuyumcu inşaatla meşgul olur, hal böyle olunca kimse işini ciddiye almıyor ve layıkı ile yapmıyor, sıkıştıklarında da ilk iş personelinin maaşlarına el koyuyorlar. Bu ahlaksızlıktır. böyle bir anlayıştan ülke çocuklarna nasıl bir eğitim vermesi beklenir?

  • Selahattin Ölmez12 Kasım 2019 12:05

    devlet daha önce özel sektörde okuyan öğrencilere teşvik kredisi veriyor idi bir anda özel okullar mantar gibi çoğaldılar.kredi kesilince çoğu özel okul ya madur oldu yada kapandılar.