E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDiyarbakır'da polis servis aracına bombalı saldırı: 8 yaralı---

Diyarbakır'da polis servis aracına bombalı saldırı: 8 yaralı

Diyarbakır'da polis servis aracına bombalı saldırı: 8 yaralı
16 Aralık 2022 - 07:26 borsagundem.com

Diyarbakır'da Mardin yolu üzerinde, polis servis aracına düzenlenen bombalı saldırıda 8 polis yaralandı


Diyarbakır'da çevik kuvvet polislerini taşıyan servis aracının geçişi sırasında meydana gelen patlamada 8 polis memuru yaralandı.

Diyarbakır Mardin kara yolu Yeşil Vadi Mahallesi Canlı Hayvan Borsası mevkisinde çevik kuvvet polislerini taşıyan servis aracının geçişi sırasında patlama meydana geldi.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Patlamada yaralanan 8 polis memuru 112 Acil Sağlık ekiplerince hastanelere kaldırıldı.

Polis Meslek Eğitim Merkezleri sınav başvuruları yarın başlıyor

 

Silivri'de silahlı saldırı: 1 polis şehit

 

Polis aracına ateş açan 3 PKK’lı terörist yakalandı!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • asdsa16 Aralık 2022 10:26

    kahrolsun bu teröre destek verenler. adiler. geberesice teröristler. 

  • Mucise Reis ;)16 Aralık 2022 08:22

    Şerefsizlerin eylemleri değişmeye başladı. yaptıkları bu eylemler ile, anca kendilerini daha kötü duruma sokacaklardır. Karşılarında yılmayan, abilerinin istediği gibi masaya oturmayan bir devlet olacak hep. ordumuz çok güçlü, sadece emekli ordu personelimiz bile, şuan var olan dünyanın en saygın ordularının üzerinde  eğitime profesyönelliğine sahip. o bakımdan silahlı eylerler Türk milletimi asla yıldırmayacaktır. Bu yapılan mevzuları esad sınırına sahip çık diyip, ypg def edilirken, esad a destek çıkmak il eolur. o topraklar esadın çünkü... akdenızde çıkan enerjı sonraası buraya her devlet saldırıp esad dan toprak ama peşine düşecektir. ırak orta doğu petrol derken, akdenızde aynı konuma gelmeye başlamaktadır. yani çözümler üreterek devletler ile anlaşarak sorunları çözmeliyiz. terör anlaşılan devletler ile etkisiz kılınabilir.  esat-tc anlaşması gibi.