E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinDiriliş bu akşam başlıyor---

Diriliş bu akşam başlıyor

Diriliş bu akşam başlıyor
25 Ekim 2017 - 08:27 borsagundem.com

Çarşamba günleri yayınlanan Diriliş Ertuğrul'un yeni sezon tarihi merak konusu olmaya devam ederken ilk tanıtım geldi. Ertuğrul Gazi'nin öldüğü izlenimi veren görüntülerle birlikte heyecan dozu arttı.

Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezon (4. sezon) tanıtımı ekranlarda dönmeye başladı. Osmanlı Beyliği'nin ilk yıllarını konu edinen Diriliş Ertuğrul, 92. bölümüyle kaldığı yerden devam edecek. Peki 4. sezonun ilk bölümünde neler olacak? Ertuğrul ölecek mi? Bu sorunun yanıtını merak eden dizi takipçileri tarihe odaklandı. Peki Diriliş Ertuğrul yeni bölüm bugün yayınlanacak mı? Yeni sezon ne zaman?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Diriliş Ertuğrul yeni sezonunun tam olarak ne zaman başlayacağı bilinmiyor. Ancak yapım şirketi tabanlı alınan bilgilere göre dizinin en erken ekim ayında ekranlara geleceği bilgisi edinildi. Bazı internet sitelerinde yer alan iddialara göre ise dizi 25 Ekim Çarşamba akşamı ilk bölümü ile ekranlarda olacak

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DA YENİ İSİM

Diriliş Ertuğrul dizisine son olarak Kehribar dizisinde rol alan güzel oyuncu Aslıhan Güner dahil oldu. Çemberimde Gül Oya, The İmam, Asi, Sevda Çiçeği, Yuvamı Yıkamazsın, Şefkat Tepe, Sümela’nın Şifresi, Bir Zamanlar Osmanlı, Kehribar, Muhteşem yüzyıl Kösem gibi film ve dizilerde rol alan güzel oyuncunun dizide hangi rolü canlandıracağı merakla bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)