E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinDevletin yüzünü güldürdü---

Devletin yüzünü güldürdü

Devletin yüzünü güldürdü
14 Temmuz 2013 - 16:19 borsagundem.com

Başbakan Erdoğan'ın bir dönem sık sık eleştirdiği, sert bir dille yerden yere vurduğu Muhteşem Yüzyıl dizisi devletin de yüzünü güldürdü.

Dizilerin yanı sıra sinema filmlerine de imza atan TIMS, 7,5 milyon lira vergiyle 100 şirketlik listede 60'ıncı sıraya yerleşti.
 "Muhteşem Yüzyıl", "Suskunlar", "Kavak Yelleri" gibi başarılı dizilerin yapımcısı TIMS Productions, İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı'nın açıkladığı 2012 yılının en çok vergi ödeyen 100 şirketi arasına girdi.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • istemezük14 Temmuz 2013 21:52

    padişah dediğin biraz halka örnek olmalı piyano çalabilmeli sarayda opera yok balo yok bale yok ;( hep hükümetin baskıları bunlar

  • utanç verici14 Temmuz 2013 20:26

    bu tür dizilerde geçmişimize hakaret ediliyor. padişahlar uçkur sevdalısı gösteiriliyor. ilerde türk toplumunun geçmişi için tamir edilemez imaj oluşturuyor. bu dizilerden kuruş vergi istemiyorum. kökten kaldırılsın.

  • Borsacı14 Temmuz 2013 16:57

    TV de iftar duası okuyordu dizi ekibi. Güler misin, ağlar mısın. Ama bu halk ondan hoşlanıyorsa yapacak şey yok. Aslında ilginç geldi. Kanuni Sultan Süleyman iftar duası okuyor. Geçen yıl dizide yer sofrası vardı, bu sene masaya oturmuşlar. Bu da bir gelişme.