E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDenizlispor'da Mehmet Özdilek dönemi sona erdi---

Denizlispor'da Mehmet Özdilek dönemi sona erdi

Denizlispor'da Mehmet Özdilek dönemi sona erdi
15 Şubat 2020 - 19:08 borsagundem.com

Denizlispor Kulübü, Süper Lig'in 22. haftasında lig sonuncusu Kayserispor karşısında iç sahada alınan 1-0'lık mağlubiyetin ardından teknik direktör Mehmet Özdilek ile yolları ayırma kararı aldı.

Denizlispor Kulübü tarafından yapılan açıklamada deneyimli teknik direktörün sözleşmesinin karşılıklı olarak sona erdirildiği belirtildi.

Denizlispor'dan yapılan resmi açıklama şu şekilde:

"Kulübümüz teknik direktör Mehmet Özdilek ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak anlaşmaya vararak sona erdirmiştir.

Kulübümüze verdiği hizmetler için Mehmet Özdilek ve ekibine teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz.

Yukatel Denizlispor Yönetim Kurulu"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Günaydın 16 Şubat 2020 11:06

    Bu hafta baska kulüpten kovulan bi t.d. kurtarıcı olarak denizlispora gelir M.Ozdilek baska bi kulübe kurtarıcı olarak gider . Bu boyle devam eder M Özdilek bugune kadar ne yaptı da denizlispora kurtarıcı olarak geldi. Ayni nakarat boyle gider .13000 ortalama seyirciye oynayan bi futbol endüstrisine bu kadar anlam yuklemek manasız. Futbol endustrisinde yorumcudan masorune kadar fiyatlamalarda inanılmaz bir maniple edilmiş piyasa var ,hic biri bu değerleri haketmez. Ortamlarda futbolumuz ilerliyor büyüdü coştu dersin kim bilecek oysa kapikuleden dışarı çıkan takım dersini alıp yyrda dönüyor. Tıpkı siyaset gibi futbol tam bir kandırmaca

  • Nedim16 Şubat 2020 00:51

    Yahu Allah aşkına bu Türkiye ligini baştan başa kanun ile dizayn edelim!  Böyle mafya bozuntusu ne oldum delisi kulüp yöneticilerinden kurtaralım!  Şimdi M. Özdilek neyi kötü yapmış ta hemen  bir günah keçisi olarak kullanıyorsunuz!   Teknik düşünme diye bir şey vardır. neden yenemedik ya da niye yenildik.  Eksiğimiz ne diye sorgulamak yerine   hoooop salla gitsin onu gönder bu gelsin!   Eee sonra ne olacak?  Sonuç kulüpler iflas!