E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazin"Delirttiniz lan beni"---

"Delirttiniz lan beni"

Delirttiniz lan beni
23 Temmuz 2013 - 10:53 borsagundem.com

Önceki gün katıldığı bir iftarda Başbakan Erdoğan'dan özür dileyerek elini öpmek isteyen Şafak Sezer, yapılan eleştirilere cevap verdi...

Önceki gün katıldığı bir iftar davetinde Gezi olayları sebebiyle Başbakan Erdoğan'dan özür dileyerek elini öpmek isteyen Şafak Sezer'e özellikle sosyal medya üzerinden yoğun bir eleştiri yağmuru yöneltilmişti.
Sanat ve siyaset camiasından birçok kişinin katıldığı 'özür' polemiğine bu sefer de Twitter üzerinden yanıt veren Sezer, yaptığı bir paylaşımda: "Bir insanı sevmek döneklikse, ben başbakanımı seviyorum. Ne ak partiden anlarım, ne de siyasetten... Kişileri sevmek emek ister" demişti. Şafak Sezer'in bu çıkışı tepkilerin daha da artmasına sebep oldu anlaşılan ki, ünlü komedyen bu sefer de yine Twitter hesabından "Delirttiniz lannnnnn beniiiiii" diyerek bir paylaşımda bulundu.
ANNE-BABAYA KÜFÜR ETMEK DEMOKRASİ Mİ?
Kendisi ve anne babası hakkında edilen hakaretlere de sitem eden Sezer, "İnsanların ölmüş ana babalarına küfür etmeyi ne zamandan beri demokrasi saydınız." diyerek duruma tepkisini gösterdi. Kolpaçino film serisindeki oyuncu arkadaşlarıyla da mizansen olarak el öpme fotoğrafları paylaşan Sezer, "el öptüm" diyerek hakkında yapılan yorumlara da esprili bir gönderme yapma yoluna gitti.
Gezi Parkı protestolarının ilk günlerinde eylemcilere verdiği destekle dikkat çeken sinema ve dizi oyuncusu Şafak Sezer, önceki akşam AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın iftarına katıldı ve adeta günah çıkardı. Sezer, masasına gittiği Başbakan Erdoğan'dan özür dileyip elini öpmek istemişti.
Dün Twitter üzerinden Sezer'e yöneltilen eleştiriler ise şu şekildeydi:
deniz atam ® ‏@denizatam
SEVİYORSAN GİT KONUŞ BENCE @SafakSezer
Atilla Taş @AtillaTasNet
O da Jölelendi Veba gibi bulaşıcı bir hastalık ülkeyi ele aldı ! adı Jölemani !. http://t.co/B73z1OnNeZ
Güven Erkin Erkal ‏@rokerr Şafak Sezer'in komik jübilesi. Aç kalmamak için önünde eğildiği adamın çanağında ne bulursa artık! http://instagram.com/p/cDKA6pHsdA/
Tamer Karadağlı ‏@_Tamerkaradagli
Şafak Sezer asıl bu milletten özür dilemeliydi. Ne demiş ? #özürdiliyorumbaşbakanım
Behzat Ç. ‏@behzatc_
Şafak Sezer, Erdoğan'dan özür dilemedi. Paradan ve Güçten özür diledi.
serdar akinan @serdarakinan
Saray soytarısı ile halk sanatçısı arasındaki farkı bize gösterdiği için kime şükran sunalım? http://t.co/pEWOnNVbe3

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gokhan01 Ağustos 2013 01:59

    taklacı....

  • ANLAYAN ANLADI.27 Temmuz 2013 01:12

    Sana sanatçı diyenin ta anasınıııııııııııııııııııııııııı

  • bünyamin23 Temmuz 2013 18:41

    tamer karadağlıyı örnek al. adam nasıl ağzının payını veriyor. herkes kendi söküğüne baksın.

  • VURAL23 Temmuz 2013 18:35

    ŞAFAK SEZER'DE DE HİÇ AKIL YOKMUŞ. LAFI KİM SÖYLÜYOR BAK ADAMMI DİYE SONRA KIZ. BEN KÖPRÜDEN ATLAMIYORSUN DİYE KIZIP HAKARET ETSEM, DELİRECEKMİSİN.

  • hasan23 Temmuz 2013 12:39

    ortalığı yakan yıkan, memleketine huzur vermeyen insanların sözleri seni rahatsız etmemeli. adam olsalar hergün ortalık karıştıracaklarına, çevreciliklerini adam gibi gösterirler.

  • TORONOĞLU23 Temmuz 2013 12:25

    ALACAĞI TEPKİLERE RAĞMEN CESARET GÖSTERMİŞ BİRİSİN. KİMSENİN SENİ DELİRTMESİNE İZİN VERME SAKİN OL, ONLAR DELİRSİN.

  • ERKAN23 Temmuz 2013 12:23

    ERDOĞANI İSTEMEMEKTE HAKLI OLABİLİRSİNİZ. GEZİ PARKINDA AYNI DÜŞÜNCEDE İNSANLAR BİRBİRİNİZİ TANIDINIZ. BUNDAN SONRA İÇİNİZDEN BİR TANE ADAM ÇIKARIN, PARTİ KURUN (ÇAPULCU PARTİSİ :) ) DEMOKRASİ İÇİNDE YAPIN İSTEDİKLERİNİZİ. ADAM OLUN BİZDE SİZDEN OLALIM.

  • HARUN23 Temmuz 2013 12:20

    BU ÜLKEYİ KRİZE SOKMUŞ İNSANLARIN ELİNİ ETEĞİNİ ÖPERKEN UTANMIYORSUNUZ DA BU ÜLKEYE HİZMETLER VEREN BİRİNİN(BÜYÜK OLDUĞU İÇİN BİLE ÖPERİM) ELİNİ Mİ ÖPMEK YANLIŞ. SİZLER BANKA FAİZLERİYLE GEÇİNİRKEN DÜZENLERİNİZ BOZULDU DEĞİLMİ. AYLAK AYLAK GEZDİNİZ ŞİMDİ ÇALIŞMAKTA ZOR GELİYOR.

  • KEMAL23 Temmuz 2013 12:15

    GEZİ PARKI OLAYLARIYLA NASIL BİR MİLLET OLMUŞUZ GÖRDÜK. KENDİLERİ GİBİ DÜŞÜNMEYENLERE SALDIRAN FAŞİSTLERİN KİM OLDUĞUNU, DEMOKRASİ İSTİYORUZ DİYE BAĞIRAN AMA DEMOKRASİYE KARŞI ÇIKANLARIDA.

  • Ülfet23 Temmuz 2013 11:39

    Yakında sansürden geçen film bulamayacaksınız. Neyse senin için özel senaryolar yazılır.OLan sanatçılara olur.

  • SUNA23 Temmuz 2013 11:36

    El etek öpmek kimilerine yakışmaz.

  • hüseyin23 Temmuz 2013 11:33

    SN MURAT NİYE O KADAR AĞIR KONUŞTUNUZ? ALINIR BELKİ.!.

  • mehmet23 Temmuz 2013 11:16

    dik dur egilme bu millet seninle asla yalnız yürümeyeceksin el öpmek adetdendir biz büyüklerimizin elini öperiz küçüklerin gözlerinden türk aile terbiyesi bunu gerektirir

  • MURAT HATAYİLLİ23 Temmuz 2013 11:14

    AKILLI ADAMSIN ÇÜNKÜ ÖNÜNDE DİZ ÇÖKTÜĞÜN ZAT-I MUHTEREM BİR ZAMANLAR O DA BİRİLERİNİN DİZİNİN DİPİNE ÇÖKMÜŞTÜ BAK MİLLET O GÜNLERİ UNUTTU BUNU UNUTTUR