E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDEAŞ infazcısı Bursa'da yakalandı---

DEAŞ infazcısı Bursa'da yakalandı

DEAŞ infazcısı Bursa'da yakalandı
17 Şubat 2020 - 17:09 borsagundem.com

Bursa'nın İnegöl ilçesinde terör örgütü DEAŞ'ın sözde üst düzey yöneticilerinden olduğu belirlenen Suriye uyruklu şüpheli yakalandı

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla Terörle Mücadele Ekipleri tarafından yapılan operasyonda terör örgütü DEAŞ’ın sözde komutanı Abu Taki Al Shamy kod adlı Suriye uyruklu Y.A.A. (50) gözaltına alındı.

Suriye Deyr Zor El-Meadin ve Bukemal bölgelerinde sözde ‘komutan’ olarak faaliyet gösterdiği öğrenilen şüphelinin, DEAŞ adına infaz gerçekleştirdiği ve bu kanlı eylemleri sosyal medya üzerinden yayınladığı öğrenildi.
İnegöl ilçesinde yakalanan Y.A.A.'nın bir doğalgaz servisinde çalıştığı öğrenildi. Y.A.A.'nın emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş17 Şubat 2020 18:05

    Evet memleket Suriyeli mülteci kisvesi altında teroristle doldu. Şimdi yandık. Ayıkla princin taşını. Ülkede ne kadar mültteci varsa ülkelerine tez zamanda göndermeliyiz. Yoksa bize faturası çok ağır olacak. AKP ve saray göreve

  • ...17 Şubat 2020 17:49

    suriyeli diye aramızda gezenlere bakın hele..teröristler..katiller.. askerimize kurşun sıkan şerefsizler.. ülke toprağımıza gelmiş bide ekmeğini yiyor.. her önüne gelenı almayacaksın parası olsa, 250 bin usd orgut parası ile ev alır bide TC vatandaşı olurdu.. yasalardamı sorun ? uygulayanda mı? Allaha emanetiz..