E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDavutoğlu'ndan çözüm süreci açıklaması---

Davutoğlu'ndan çözüm süreci açıklaması

Davutoğlu'ndan çözüm süreci açıklaması
14 Şubat 2015 - 13:12 borsagundem.com

Başbakan Ahmet Davutoğlu, çözüm süreci konusunda önümüzdeki günlerde güzel gelişmeler olacağını söyledi

Ordu'da Doğu Karadeniz Projesi Eylem Planı'nı açıklayan Başbakan Davutoğlu, çözüm süreciyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Ordu'da Doğu Karadeniz Projesi Eylem Planı'na ilişkin ayrıntıları basın mensuplarıyla paylaşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, 2013 Mayıs'ında silahlı unsurların Türkiye dışına çıkmasını beklediklerini belirterek, "O dönemde gezi parkı olayları ve hükümetimizi hedef alan komplolar yaşandı. Ardından 6-7 Ekim olayları süreçte kesintiye yol açtı" diye konuştu.

BAHAR HAVASI GELECEK

6-7 Ekim olaylarının olumsuz etkilerinin geçmesinin ardından son haftalarda çözüm süreci konusundaki görüşmelerin temposunda artış olduğunu belirten Davutoğlu, "İki gün önce Ankara'da çözüm süreci kurulunu topladık. Türkiye'de tüm siyasi görüşlerin katıldığı seçimler olmuşken, olması gereken Türkiye'de artık demokratik siyasetin yapılması gerektiğini görmek lazım. Türkiye'de demokratik siyasetin alanı da genişleyecek. Ama 6-7 Ekim olaylarında olduğu gibi tekrar şiddet eğilimi olursa bu konuda tavrımız da nettir. Umarım önümüzdeki günlerde kamuoyunda olumlu yankılar yapacak güzel gelişmeler olması yönünde çalışmalar yapılır. Gerekli talimatları verdik, birkaç kanalda bu konuda gelişmeler var. İnşallah bu bahar çok güzel bir bahar havasının gelmesi de sağlanmış olur.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)