E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDavutoğlu kuryeyle bakanlıkları iletecek---

Davutoğlu kuryeyle bakanlıkları iletecek

Davutoğlu kuryeyle bakanlıkları iletecek
26 Ağustos 2015 - 07:36 borsagundem.com

Başbakan Ahmet Davutoğlu’ndan kuryeyle 'Bakan oldunuz' mektubu gidecek

Hükümeti kurmakla görevlendirilen Davutoğlu, 11  AK Partili, 5 CHP’li, 3 MHP’li ve 3 HDP’liye bugün mektupla bakan olduklarını bildirecek.

Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından, Ak Parti’den 11, CHP’den 5, MHP’den ve HDP’den de üçer milletvekiline yarın (bugün) öğle saatlerinde iletilecek mektupta işte bu ifadeler yer alacak.

Kişiye özel mektuplar saat 11.00’de kuryeler vasıtasıyla milletvekillerinin  TBMM’deki makam odalarına gönderilecek. Mektupların muhataplarına tebliğ edilmek üzere Başbakanlık’tan çıkışının ardından, Başbakanlık Basın Müşavirliği tarafından, teklif götürülen milletvekillerinin isimleri medyaya açıklanacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALPTUĞ26 Ağustos 2015 08:48

    Sabah basını incelediğimde kuryeyle bakanlık teklif edilmesi muhtemel isimler Deniz BAYKAL, Tuğrul TÜRKEŞ, Recai KUTAN, Mustafa DESTİCİ vesaire secime gitmeye ne gerek var güçlü bir kadro herhalde senfoni orkestrası vay TÜRKİYEM kimlere kaldın yazık.

  • Sandalyeye oturtun26 Ağustos 2015 07:57

    Düştüğünüz duruma bakınca utanır yani bu olayı muhtar veya Pazarcı yapsa hemen cahil deriz ama akademisyen kimliğiniz le yapmanız hız hoş değil hele başka partinin vekiline gondermenizin durumu ahkaktada yok dünya nezdinde ülke bu kadar küçük dusurulemez ayıp denen bir şey var o zaman saraya giden muhtarlar dan ve Pazarcı dan seçin zaten 2 ay oturacak bis bir sandalyeye