E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro EkonomiDavos'un yıldızı Muhtar Kent---

Davos'un yıldızı Muhtar Kent

Davos'un yıldızı Muhtar Kent
28 Ocak 2014 - 05:49 borsagundem.com

Dünya Ekonomik Forumu'nda en çok ilişkiyi Coca-Cola CEO'su Muhtar Kent'in kurduğu bildiriliyor

Davos’ta düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu’nda en çok ilgi gören kişinin Coca-Cola CEO’su Muhtar Kent olduğu bildiriliyor. The Economist’e göre Kent,  hitap ettiği ve ilişki kurduğu kişi sayısı ile açık ara öne geçti.

The Economist Dergisi, Davos’ta düzenlenen Dünya Ekonomi Forumu’nda en çok ilgi gören işadamlarını yazdı. Dergiye göre bu yıl Davos’ta hitap ettiği ve ilişki kurduğu kişi sayısıyla en çok dikkat çeken işadamı Coca-Cola’nın CEO’su Muhtar Kent oldu. Muhtar Kent, dünyanın en önemli işadamlarının ve siyasi isimlerin de bulunduğu Davos’ta, 69 kişiyle bağlantıya geçti. 
The Economist dergisinin yayımladığı şemaya göre Davos’ta çevresi en geniş olan isim Muhtar Kent’ti. Kent, Davos’ta birçok konseyin başında bulundu ve konuşmalar da yaptı. Bu yüzden çevresi en geniş isim olarak da dikkat çekti. Derginin “Relationship Science” kuruluşunun çalışmasını yayımladığı makalesine göre Muhtar Kent’ten sonra Davos’ta en çok insan tanıyan isim Blackstone yatırım fonunun sahibi Steve Schwartzman oldu.

ANLAŞMALAR DA İMZALANIYOR

Dünya Ekonomik Forumu’nun (WEF) dünyada en çok iş konuşulan platform olarak biliniyor. Davos’ta her yıl düzenlenen gala geceleri ve panaller sayesinde milyon dolarlık iş anlaşmaları imzalanıyor, ortaklıklar kuruluyor. Böylece de işdünyası iş ilişkilerini kolaylıkla geliştirebiliyor. Yeni yatırımlara da pencere açan ilişkiler sayesinde, Davos’un önemi her geçen yıl artıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)