E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCüneyt Çakır'a dev görev!---

Cüneyt Çakır'a dev görev!

Cüneyt Çakır'a dev görev!
21 Şubat 2016 - 14:16 borsagundem.com

UEFA, FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ı Arsenal ile Barcelona arasında oynanacak olan Şampiyonlar Ligi 2. Tur ilk maçında görevlendirdi

Cüneyt Çakır, Şampiyonlar Ligi'nde yine kritik bir maçta görev alacak. 23 Şubat Salı günü saat 21:45'te Arsenal'in Barcelona'yı konuk edeceği maçı yönetecek.

2 TÜRK KARŞI KARŞIYA GELECEK

Arsenal'in Türk asıllı Alman yıldızı Mesut Özil ile Barcelona'nın Türk yıldızı Arda Turan'ı karşı karşıya getirecek maçın hakemi de bir Türk olacak.

ARSENAL BARCELONA'YI GEÇEMEDİ

İki takım, Şampiyonlar Ligi'nde 2010-11 sezonunda yine Son 16 Turu'nda karşı karşıya gelmişti. İlk maçta Arsenal 2-1 galip gelmiş ancak Barcelona rövanş maçında 3-1 galip gelerek İngiliz ekibini elemeyi başarmıştı.

2009-10 sezonunda da çeyrek finalde eşleşen iki takımın ilk maçında Londra'da 2-2'lik beraberlik alınmış, İspanya'daki rövanş maçında ise hepsini Messi'nin attığı gollerle Barcelona rakibini 4-1 mağlup ederek turnuva dışında bırakmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)