E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan, Hükümet Başkanları Zirvesi için Litvanya'da olacak---

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hükümet Başkanları Zirvesi için Litvanya'da olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hükümet Başkanları Zirvesi için Litvanya'da olacak
10 Temmuz 2023 - 01:47 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya'da düzenlenecek olan Hükümet Başkanları Zirvesi için Litvanya'ya hareket edecek. Erdoğan'ın, başta terörizm olmak üzere NATO lehine savunma ve tehditler konuları üzerinde durması bekleniyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Vilnius'ta düzenlenecek NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere Litvanya Cumhuriyeti'ni ziyaret edecek.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başkent Vilnius'ta yapılacak NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere 10-12 Temmuz tarihlerinde Litvanya Cumhuriyeti'ne ziyarette bulunacak.

TERÖRİZM İLE MÜCADELENİN ALTI ÇİZİLECEK

Zirvede, Ukrayna'daki savaşın yanı sıra NATO coğrafyasına yönelik meydan okumalar hakkında stratejik düzeyde görüş alışverişinde bulunulacak. Zirvede, tüm biçim ve tezahürleriyle terörizm başta olmak üzere NATO tarafından tespit edilen temel tehditler karşısında İttifak'ın savunma yapılanmasının ve caydırıcılığının güçlendirilmesine yönelik planlamalar ele alınacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu vesileyle zirveye katılan mevkidaşlarıyla ikili görüşmeler yapması da öngörülüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Biden ile görüştü

 

Erdoğan'dan NATO mesajı: Ukrayna üyeliği hak ediyor

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO'ya terör çıkışı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)