E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan Ayasofya'da---

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayasofya'da

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayasofya'da
19 Temmuz 2020 - 15:15 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Temmuz'da ibadete açılacak Ayasofya Camii'nde yapılan çalışmalar ve hazırlıklar hakkında yetkililerden bilgi alıyor

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Temmuz'da kılınacak cuma namazı ile 86 yıl sonra ibadete açılacak olan Ayasofya Camisi'nde incelemelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kısıklı'daki konutundan Ayasofya Camisi'ne geldi.

Ayasofya Camisi'nde yaklaşık bir saat kalan Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan açılış için yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş da eşlik etti.

Erdoğan, incelemelerinin ardından Ayasofya Camisi'nden ayrılırken, vatandaşları selamladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ve çevresindeki heyetin sosyal mesafe önlemlerine titizlikle uydukları dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabı üzerinden de "Ayasofya..." mesajıyla camiden fotoğraf paylaştı.

Erdoğan, yapımı devam Taksim Camisi ile AKM'de de incelemelerde bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayasofya Camisi'ndeki incelemelerinin ardından, Şubat 2017'de temeli atılan ve bu yıl sonu ibadete açılması planlanan Taksim Camisi'ne geldi. Cami inşaatını gezen ve çalışmalara ilişkin bilgi alan Erdoğan, daha sonra inşaatı yıl sonunda tamamlanması planlanan Atatürk Kültür Merkezi'ni (AKM) gezdi.

Erdoğan'a, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş eşlik etti.


Ayasofya kararı Yunanlıları çılgına çevirdi

 

Bahçeli Ayasofya yüzüğü takacak

 

Oktay açıkladı: Ayasofya'da freskler böyle korunacak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (21)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • :)20 Temmuz 2020 08:45

    Millet aç, memur kadrosuna, bir çok fetocu girmiş. bir çok sınavlarda hile hurda var. insanlar yıllarca sınavlara çalışmuış bi şekilde elenmiş. şimdi ayasıfya değil, dünyanın merkezıne cami yapsan, gerçek sorunlara dokunmasan kim sana oy verecek ? yada verir ? kurmay heyet bu alana değinmeli, güven ce çözümler vermeli. kpss, ösyme, sımavlar, mülakatlar, vb. vb. adalet ve torpil kavramı heryeri sarmış. ne osmanlıda, ne seçukluda. ne 1453 de nede 1071 de böyle adaletsizlikler yoktu ki başarı geldi. istersen kısa metrajlı film çekıl youtube koy, gençler cidden çok kızgın. Çok içleri dolu ve söz hakkı alamadıklarını söyluorlar. Sosyal medya yasağıda gelse, bu mantıklar büyük seçim yenilgisi olacak. Yazdım ben bunuda engelleyin, aslında olanı kabul edip, çözüm üretmek gönül almak lazım. üni kalmadı dünya sıramasına giren, değişem sesleri bunlar.

  • ye20 Temmuz 2020 08:26

    Din ile oy toplama bitti. Hala anlayamıyorlar, cami açayım, camide resim çekeyim, kuran ile meydanda oy isteyeyim, imam gibi dua edip tv lere poz vereyim. vb.vb. bu işler bitti hala 18 yıl öncesindeki oy tolama taktikleri bunlar. döndü dolayştı icraat yok, en başa cmailere geri döndü. Millet aç iken, dualarla şükür demiyor, ben neden varlıktanyokluga düştüm ? ben neden çalışsamda fakirim ? ben nedeim cocumu okutsamda iş sahibi deil. nedne ülke bolluk içinde iken herleye zam geliyor ? din işleri zaten diyanetin. siyasi çözüm mercileri neden din iman kuran diyorda, hayatımda iyileştirme adımlarıa tmıyor ? işte z kuşaı bunları soruyor. biraz sohbet edin görürsünüz.  millet aç, Bedava işler karın doyurmuyor. 

  • &&&& ^^^^ &&&&19 Temmuz 2020 23:16

    Bu olay müslümanlar tarafından israil in işgal edilmesi kadar önemli ve değerli buluyorum.Müslümanlar için tarihin en büyük kararlarından biri olup, belkide yüce ALLAH bundan sonra ki kararlarında müslümanların artık kafirler tarafından bozguna uğratılmasının sonunun başlanğıcı olabilir.

  • HÜLYA KOBALT19 Temmuz 2020 23:14

    AYASOFYA nın cami olması.kafirlerin ve içimizdeki vatanhaini, onların dostları ile ALLAH sızların kalbine sokulmuş tarihin en büyük olaylarından biridir.

  • Mucise Reis ;)19 Temmuz 2020 19:45

    En arkada , sol alt kısmın üzerinde kalıyor. Dikkatli bakın. sola doğru biraz alttan yukarı bakın. Nur var resimde. Bembeyaz, nur düşmüş sanki resme. Daha fark eden yok demek ki. Maşallah. Bismillah. Ermiş ermiş...

  • EKRİST19 Temmuz 2020 20:57

    hristiyanlar kadar üzüldüzünüz ya içinize oturdu galiba.

  • pazarci 19 Temmuz 2020 18:49

    cekemeyenlere kalip buz bedava.....

  • AHMET ÖZBİR19 Temmuz 2020 18:21

    Ayasofya ibadete açılacak dolar 1TL olacak allahın izininle hamdolsun

  • HÜLYA KOBALT20 Temmuz 2020 00:24

    ahmet özbir sen doları 7 TL den almış idin sonra kalbine oturmasın.

  • Otzbir...19 Temmuz 2020 20:06

    Ahmet bey dolar 1 TL olsun, olmasın... Karaktere birşey olmasın ;))... Saygılar...

  • muck19 Temmuz 2020 18:09

    Keşke, namaz kılarken poz verseydi. Şimdi resmi anlayamayanlar olacak. Namaz kılarken başında takke ile resim çekilmeli. ama ışık eytersiz reisimizin yüü tam belirgin çıkmamış, kılıçdaroğlu zannedenler olabilir. daha parmak net ışıkla resim çekılmelı. Oylar başka yere gitmesin aman haaa

  • TARKUT TARKAN19 Temmuz 2020 20:58

    kafirler bu kadar üzülmez iken sen neden üzülüyorsun anlamak gayet kolay sana kapak olsun.

  • Mucx)))19 Temmuz 2020 20:03

    O değil de, sen poz ver, gerisini hallederler kardeş x)))

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU19 Temmuz 2020 18:58

    İrenç adam sen müslüman değil isen müslümanlar ile neden alay ediyorsun.Yarın geberdiğin zaman sana hesabını yüce ALLAH sorar o zaman bunları ona söylersin.

  • Tr19 Temmuz 2020 18:08

    Avrupa ve dunya artik din olaylarini asmistir, ama zavalli muslumanlar ayni yerde sayar dururlar

  • Keşke...19 Temmuz 2020 20:02

    Senin gibi yorumculara birşey yapmıyorlar, ondan hep bu yazılar x))

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU19 Temmuz 2020 19:02

    senin gibi müslanları birbirine düşüren fitneci fesatcı haininler oldukça   içimizde müslümanlar bu durumlara düşmüştür. müslamanlar ama bu girdaptanda çıkacaklardır.

  • r19 Temmuz 2020 16:52

    Selfi çekse güzel olurdu. işin garibi, fakirle fukara ile bir resmini görmeyeli yıllar oldu.

  • ŞEMSETTİN KARLIDAĞ19 Temmuz 2020 20:59

    içimizde malesef ne kadar kafir yandaşı varmış.

  • Kolpaaaaaaaa...19 Temmuz 2020 20:00

    İşiniz gücünüz laf, icraat yok x))

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU19 Temmuz 2020 19:03

    malesef yurt dışından düşmanlar hep bir ülkemize saldırıyorlar içimizdende onlar ile hainler içeriden saldıdılar ama yine de ayasofya müzesini camiye çevrilmesine engel olamadınız. grekli yerine kına gönderiyim de çal.