E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCübbeli Ahmet NASA'ya meydan okudu---

Cübbeli Ahmet NASA'ya meydan okudu

Cübbeli Ahmet NASA'ya meydan okudu
14 Kasım 2014 - 11:45 borsagundem.com

Verdiği vaazlarla sempati toplamaya çalışan Cübbeli Ahmet, 100 bin dolara NASA'nın bilmediklerini anlatacağını söyledi

ESA tarafından bir kuyruklu yıldıza gönderilen Philae uzay aracının, 1 milyar Euro'luk yolculuğu konuşulurken, Cübbeli Ahmet'ten "Manyak manyak işler. Masrafa değmez" eleştirisi geldi.

ESA tarafından bir kuyruklu yıldıza gönderilen Philae uzay aracının, 1 milyar Euro'luk yolculuğu konuşuluyor. Türkiye 'de ise kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün 'uzayla' ilgili ilginç yorumları sosyal medyada paylaşılıyor. 

Ahmet Mahmut Ünlü , o konuşmasında, "Hala birinci kat semanın aşağısında olan gezegenler ve yıldızlar hakkında; "Mars'ta su var mı?" "Et var mı-but var mı" manyak manyak işler.. Ben sana söyleyeyim, sen oraya çıkamadan dünya kopacak" diyor. 

VERSİNLER BANA 100 BİN DOLAR SÖYLEYEYİM" 

Ünlü devamında, uzay araştırmalarına boşuna masraf yapıldığını söyleyerek, “Versinler bana 100 bin dolar her şeyi söyleyeyim” şeklinde konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • borsacı13 Şubat 2015 13:12

    desinler ki dünya yok olacak,marsta yaşama uygun koloniler var. oraya gitmek için ilk siz nasa'ya bavurursunuz cübbeli efendi.

  • ercan14 Kasım 2014 17:59

    kafir bir şey bulunca ayet gösterip işte bu kuranda var diyorsunuz, bir kere de önce kurandan araştırın siz bulun icat edin. Allah, peygamberi ilim öneriyor, emrediyor. bizim hacı hoca tayfası m.ö ki çağlarda yaşıyor daha, iyi ki Atatürk varmış yoksa araplardan beter olurduk bizim petrolümüz de yok

  • ercan14 Kasım 2014 15:00

    kafirin bulduğu cipi kulllanır, akıllı cep telefonunu kullanır, uçağa biner, teknolojiden faydalanır sonra da boş boş konuşur, adamlar bunca araştırmaya yapmasa biz daha kerpiç evlerde oturur, kova ile su taşırdık. yat kalk kafire dua et

  • murat14 Kasım 2014 12:42

    siz bu çağdışı fikirlerinizle başbaşa yaşarken millet neler yapıyor.yazık.bari sadece düşünün de söylemeyin bu saçmalıkları...

  • yorumcu14 Kasım 2014 12:06

    Ve bu saçmasapan muhabette haber oldu değilmi ?