E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinÇöpten 10 bin euro çıktı---

Çöpten 10 bin euro çıktı

Çöpten 10 bin euro çıktı
19 Şubat 2014 - 01:27 borsagundem.com

Münih'te bir çöp firmasında atık kağıtların imhası sırasında ortaya çıkan 10 bin euro'dan daha fazlasının kesime uğradığı bildirildi

Almanya'nın Münih kentinde bir çöp firması çalışanları çöpten çıkan kağıtları yeniden değerlendirme için keserken on bin euro'nun üzerinde banknot buldu. Polis paraların sahibini arayor.

Abendzeitung'un haberine göre bir çöp firmasının çalışanları, çöpten çıkan kağıtları yeniden kullanım için keserken, havada uçuşan kağıt paraları görünce derhal makineyi durdurdu. Kesilmeden kurtarılabilen miktarın on bin euro'nun üzerinde olduğu açıklanırken kesilen paraların net miktarı konusunda bilgi verilmedi. Ancak şirket çalışanları kesilen miktarın bulunandan daha fazla olduğunu ifade etti.

EURO'LAR SAHTE DEĞİL

Banka görevlileri de bulunan paralar üzerinde yaptıkları incelemede sahte olmadığı açıklamasını yaptı. Polis,paralara el koyarken, ilk aşamada paranın herhangi bir karanlık işten olup olmadığının saptanamadığını belirtti. Bu nedenle parayı buluntu para olarak kayda geçen polis, paranın bir ev taşınmasında atılan eski eşyalar içerinde unutulmuş olabileceğini bildirdi. 






 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)