E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporComolli ve Ali Koç ile görüşmek için İstanbul'a geldi---

Comolli ve Ali Koç ile görüşmek için İstanbul'a geldi

Comolli ve Ali Koç ile görüşmek için İstanbul'a geldi
09 Ocak 2020 - 22:28 borsagundem.com

Sarı lacivertlilerin Fransız Sportif Direktörü Damien Comolli Başkan Ali Koç ile görüşmek için Antalya kampından ayrılarak İstanbul'a geldi.

Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor... İkinci devre hazırlıklarını Antalya Belek’te sürdüren Fenerbahçe’de Sportif Direktör Damien Comolli kamptan ayrılarak İstanbul’a geldi. Kulübe davet edilen Fransız futbol adamının başkan Ali Koç ile bir görüşme yapacağı ve durum değerlendirmesinde bulunacağı belirtiliyor. Falette transferine karşı çıktığı iddia edilen Comolli, kendisine ait bir twitter hesabı açarak transferin Ali Koç sorumluluğunda olduğunu açıklamış ve Gineli stoperin imza törenine katılmamıştı.

TWİTTER’DAN AÇIKLAMALAR YAPMIŞTI

Falette transferi ile ilgili gelen tepkiler sonrası sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan Damien Comolli, “İlk olarak, başkanımız Simon Falette'nin kiralanmasının takıma katkı vereceğine düşündüğü için imzalamaya karar verdi. Başkanın kulübe katkısı düşünüldüğünde kendisine saygı gösterilmelidir. Aynı zamanda Simon taraftarlarımız tarafından hoş bir şekilde karşılanmalıdır. İkinci olarak, basında ve sosyal medyada yayılan haberlerin aksine, oyuncuyu kulübe getirmek için Rogon ajansı ile yapılan görüşmelerin bir parçası olmadım. Rogon ajansı ile hiçbir ilişkim yok. Rogon ile sadece Tolga Ciğerci ve Luiz Gustavo transferleri için görüştüm. Son olarak, Rogon ajansı ile kişisel ticari ilişkim bulunduğuna dair haberler yalandır ve böyle saçma iddialarda bulunan herkese karşı yasal işlemde bulunacağız. Büyük Fenerbahçe ailesine saygılarımla”” ifadelerini kullanmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 87,10
En Yüksek: 88,20
En Düşük: 85,95
Değişim 0,11 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,28
İşlem Hacmi 100.150.797
Toplam Adet: 1.151.759
Ağırlıklı Ort.: 86,92
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)