E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇin'de önemli projeler kaldığı yerden devam ediyor---

Çin'de önemli projeler kaldığı yerden devam ediyor

Çin'de önemli projeler kaldığı yerden devam ediyor
23 Mart 2020 - 08:26 borsagundem.com

Çin Devlet Konseyi Basın Ofisi'nin açıkladığı verilere göre, 20 Mart gününe kadar Hubei eyaleti hariç diğer tüm eyaletlerdeki yaklaşık 11 bin önemli projenin yüzde 89,1'i yeniden uygulamaya girdi.

Çin Devlet Kalkınma ve Reform Komisyonu Yatırım Dairesi Başkanı Ou Hong yaptığı açıklamada, önemli demiryolu projelerinin hepsi kaldığı yerden devam ederken, önemli karayolu ve su nakliyat projelerinin yüzde 97'sinin inşaatının yeniden başlatıldığını, Beijing-Xiong'an otobanı dahil bir grup önemli karayolu projenin inşaatının tam hızla ilerletildiğini belirtti.

Havaalanı projelerinin yüzde 87'sinde işbaşı yapıldığına dikkat çeken Ou Hong, Çin-Rusya Doğu Doğalgaz Boru Hattı projesi dahil önemli enerji projelerinin inşaatı yeniden başlatıldığını, yabancı yatırımlı şirketlerin de ilk etapta üretime geçtiğini, BMW'nin dünyadaki en büyük üretim üssü olan Shenyang Huachen 3. Fabrikası'nın inşaatının da 17 Mart'ta yeniden başlatıldığını ifade etti. (Çin Uluslararası Radyosu)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)