E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇin meydan okudu: ABD ile ticaret savaşı bizi daha güçlü yapar---

Çin meydan okudu: ABD ile ticaret savaşı bizi daha güçlü yapar

Çin meydan okudu: ABD ile ticaret savaşı bizi daha güçlü yapar
17 Mayıs 2019 - 08:20 borsagundem.com

Çin Komünist Partisi'nin yayın organı Halkın Günlüğü gazetesindeki makalede "Ticaret savaşı Çin'i boyun eğdiremez. Sadece bizi daha güçlü büyümek için kuvvetlendirir" ifadesi yer aldı

Çin Komünist Partisi'nin yayın organı Halkın Günlüğü gazetesinin ön sayfasında yer alan makalede, ABD ile bir ticaret savaşının sadece Çin'i daha güçlü kılacağı ve Çin'in hiçbir zaman dizlerinin üzerine
çökmeyeceği savunuldu.

Milliyetçi bir dille kaleme alınan mekalalede, Çin'in ulusal çıkarlarını ve itabarını korumada kararlığı ifade edildi.

"Ticaret savaşı Çin'i boyun eğdiremez. Sadece bizi daha güçlü büyümek için kuvvetlendirir" ifadelerini kullanan Halkın Günlüğü, "Çin 5 bin yıllık tarihinde ne fırtınalar, ne çarpışsmalar gördü. Kasırgalar karşısında yaklaşık 1,4 milyar Çinlinin güveni ve dayanma gücü var" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Şimşek17 Mayıs 2019 10:03

    Çin ile ticaret savaşı her zaman var. Afyon savaşları bitmez. Tek fark gemilerle limanlarını bombalamak,limanları kiralamaya zorlamak, donanmasını yok etmek, halkını afyon bağımlısı yapmak,yazlık sarayını basıp imparatoru kaçırtmak, gümrükleri kaldırtmak, tazminat ödettirmek gibi zorlamalar yok. İyiki Çinde nükleer füzeler var.

  • Bika17 Mayıs 2019 08:33

    Çin hodri meydan diyor.