E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCimbom taraftarından Gezi desteği---

Cimbom taraftarından Gezi desteği

Cimbom taraftarından Gezi desteği
19 Ağustos 2013 - 22:14 borsagundem.com

Galatasaray, konuk ettiği Gaziantepspor maçı öncesi bir grup taraftardan Gezi Parkı olaylarına destek tezahüratları yükseldi

Gaziantepspor maçı öncesi her iki takımın oyuncuları maçtan önce ısınmak için sahaya çıktıkları anda Galatasaray'lı bir grup taraftar 'Gezi olaylarına' destek amaçlı tezahüratlar yaptı.
 Maçın başlamasından önce taraftarlardan,"" Sık bakalım sık bakalım biber gazı sık bakalım, jopunu bırak kaskını çıkar delikanlı kim bakalım" şeklinde sloganlar yükseldi.
Başka bir grup Galatasaray taraftarı da 'Gezi' sloganları atan bu grubu protesto amaçlı tezahüratlarda bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • halis20 Ağustos 2013 17:49

    Melih Gökçek söylemişti, stadlarda başlatacaklar diye.. senaryo işliyor.. arap ülkeleri + türkiye.. ne kadar boş işlerle uğraşıyoruz.. hiç oluyor mu ABD de avrupada... yazık

  • arif20 Ağustos 2013 00:50

    stadyumları, chp nin miting alanına çevirdiler.

  • Ultra aslan 20 Ağustos 2013 00:35

    Serefsizler spora siyaset karıstırdılar

  • YA HERO YADA MERO.20 Ağustos 2013 00:08

    VAlllahi hepinizide TEBRİK EDİYORUM bu taksim olayları başbakanı koltuğundan edecektir onlar bunun farkında değiller ama izler onlara oy verdiğimiz halde bizlere ÇAPULCULAR diye hitapeden bir başbakanı başımızda görmek istemiyoruz önce BJK taştan geldi şimdi isr GS rı kardeşlerimizden geldi bu önümüzdeki haftada FB çeli kardeşlerimizden gelecektir.zaten tüm türkiye TAKSİM olaylarında nasıl birleştiğinide görmeyen gözlere gösterdiler.akp nin alacağı oylar sadece onlara avanta veripte yalakalık yapanlardan oy alabileceklerdir.ben buraya yazıyorumTBMM lisindeki ikinci parti olan CHP tisine oylarımıı atacağız ister SARIGÜL gelsin isterse gelmesin.bir sağ görüşlü olarak başbakanın sayesinde kılıçtaroğluna oylarımız gidecektir.

  • macit19 Ağustos 2013 23:32

    Hay size de gezinize de.. bıktırdınız iyice...

  • mehmet19 Ağustos 2013 22:37

    spora siyaset hiç ama hiç yakışmıyo