E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCimbom sezonu 2 gollü galibiyetle kapadı---

Cimbom sezonu 2 gollü galibiyetle kapadı

Cimbom sezonu 2 gollü galibiyetle kapadı
17 Mayıs 2014 - 18:28 borsagundem.com

Ligde ikincilik mücadelesi veren Galatasaray, konuğu Kayseri Erciyesspor'u 2-1 yendi. Bu galibiyetle Devler Ligi'ne direkt gitme hakkını kazandı

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray da sezonu 2-1'lik galibiyetle kapattı. 2'ncilik mücadelesi veren sarı kırmızılı takım ligde kalmayı garantileyen Kayseri Erciyesspor'u konuk etti. . Karşılaşmayı Yunus Yıldırım yönetti.Şampiyonluğu ezeli rakibine kaptıran; ancak Fenerbaçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak olmasından dolayı lig 2'ncisinin direkt Devler Ligi'ne katılma şansını Galatasaray iyi kullandı. Geçen haftayı Trabzonspor'u deplasmanda güzel bir oyun ve farklı bir skorla geçen Galatasaray, Kayseri Erciyesspor'u da yenerek sezonu 2. sırada bitirdi ve Devler Ligi'ne direkt gitme hakkını kazandı..

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR
1. dakika Hakem Yunus Yıldırım ilk düdüğünü çalıyor. Mücadele Galatasaraylı oyuncuların vuruşuyla başlıyor.
5.dakika Sağ kanattan hızlı atağa çıkan Yiğit Gökoğlan rakibi Hakan Balta'dan sıyrılmaya çalışıyor ancak Hakan Balta rakibini faul ile durduruyor.
12.dakika Sol kanatta topla buluşan Wesley Sneijder altı pas üzerine doğru etkili bir orta yapıyor ancak Kayseri Erciyesspor savunması topu uzaklaştırıyor.
16.dakika Ceza sahası dışından kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen Wesley Sneijder çok etkili bir şut çekiyor ancak kaleci Gökhan Değirmenci güzel bir kurtarışa imza atıyor ve gol izni vermiyor.
23.dakika Ceza sahası dışında kaleyi cepheden gören noktada topla buluşan Felipe Melo çok etkili bir şut çekiyor ancak bir kez daha kaleci Gökhan Değirmenci gole izin vermiyor.
35.dakika Galatasaray gole bir kez daha çok yaklaşıyor. Sağ kanatta topla buluşan Burak Yılmaz ara pasını savunma arkasına iyi koşu yapan Wesley Sneijder'e veriyor. Wesley Sneijder kaleci Gökhan Değirmenci ile karşı karşıya kalıyor ancak müsait durumda yaptığı vuruş doğrudan dışarı çıkıyor.
41.dakika Felipe Melo orta sahadan hızla ilerlerken savunma arkasına koşu yapan arkadaşı Burak Yılmaz'ı iyi görüp güzelde pas veriyor.Burak Yılmaz'ın vuruşunda top üstten dışarı çıkıyor.
45+1 İlk yarı golsüz beraberlikle sona eriyor.
46.dakika GOOOLL İkinci yarının başlamasıyla birlikte G.Saray Burak Yılmaz'ın golüyle 1-0 öne geçti.
62.dakika Sağ taç çizgisine yakın bir bölge topla buluşan Semih Kaya ön direğe doğru ortasını yapıyor. Orta sonrası oluşan karambolde top ceza sahası sağ çapraza doğru boşta kalıyor. Topu iyi takip eden Yekta Kurtuluş şutunu çekiyor ancak top savunmada kalıyor.
75.dakika GOOOLL Umut Bulut Galatasaray'ı 2-0 öne geçiren golü atıyor.
81.dakika GOOOLL Mangan'ın golüyle Kayseri Erciyesspor farkı bire indirdi. Galatasaray:1 - Kayseri Erciyesspor: 1
87.dakika Wesley Sneijder'in pasında kaleci Gökhan Değirmenci ile karşı karşıya kalan Burak Yılmaz için ofsayt bayrağı kalkıyor.
90.dakika Maçın bitiş düdüğü çaldı. Galatasaray karşılaşmayı 2-1 kazandı. Bu skorla Spor Toto Süper Lig'i ikinci sırada tamamlayarak, Devler Ligi'ni direkt gidiş biletini aldı.

İŞTE GALATASARAY 11'İ
Muslera, Sabri, Semih, Chedjou, Hakan, Melo, Selçuk, Yekta, Sneijder, Umut, Burak

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)