E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinÇılgın motorcu 6 kişiyle seyahat etti---

Çılgın motorcu 6 kişiyle seyahat etti

Çılgın motorcu 6 kişiyle seyahat etti
08 Haziran 2018 - 14:49 borsagundem.com

Şanlıurfa'da 6'sı çocuk, 8 kişinin bir motosiklette yaptığı yolculuk, görenleri endişelendirdi

Şanlıurfalı çılgın motosiklet sürücüsü ailesini riske attı. Sırrın Mahallesi'nde hareket halindeki plakası belirlenemeyen bir motosiklette 8 kişilik Suriyeli aileyi görenler gözlerine inanamadı. Bir ayağı alçılı şekilde motosiklete balık istifi gibi sıkışarak 8 kişinin oturduğunu görenler şoke oldu.

Arkasına kucağındaki kundaklı eşini ve 3 çocuğunu bindiren sürücü ön bölüme ise 2 çocuğunu oturttu. Motosikletten düşmemek için birbirlerini sıkı sıkı tutan Suriyeli aile, yolda trafik ekiplerine yakalanmadan kilometrelerce yol kat etti. Yolculuk yapanların başında kask bulunmaması da görenleri korkuttu. Tehlikeli yolculuğa şahit olan sürücüler, zaman zaman bir ayağı alçılı motosiklet sürücünün yanına yaklaşarak Arapça uyardığı görüldü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ee08 Haziran 2018 15:38

    ne yapsın garibim. parası varda keyfine mi serahat ediyor ? kendince imkan uydurmuş işte. ben artık şaşmıyorum bu haberlere. yokluk en büyük cesaret bazen. yakarsa dünyayaı garipler yakar demiş büyük müslüm baba zamanında.