E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem​CHP'liler Meclis'e çadır kurdu---

​CHP'liler Meclis'e çadır kurdu

​CHP'liler Meclis'e çadır kurdu
15 Kasım 2013 - 23:49 borsagundem.com

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2014 yılı bütçesi görüşülmeye başlanacağı sırada, CHP'li milletvekilleri Meclis salonuna çadır kurdu

Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2014 yılı bütçesi görüşülüyor. Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Bakanlığının 2014 yılı bütçe sunuş konuşmasına başlayacağı sırada, CHP’li milletvekilleri, üniversite öğrencilerinin barınma sorununa dikkat çekmek amacıyla salona çadır kurdu. Üzerinde “öğrenci çadırı”, “yurt da yok, ev de yok” yazıları bulunan çadır, bir süre sonra kaldırıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mustafa21 Kasım 2013 19:56

    ak parti hizmette chp soytarılıkta sınır tanımıyor helal olsun bunlara

  • BENDEN SÖYLEMESİ.16 Kasım 2013 00:18

    Yahu arkadaşlar sizler muhalefet partisi olarak neler yapacağınızı bu ülkenin milletine anlatsanıza yahu işte biz bunları,şunları ve daha büyük PROJELERİ,mizi bu ülkenin milletine sunmaktan gurur duyarız diyemiyormusunuz muhalefet yaparken kendinizi batırıyorsunuz.erdoğan ben MARMARAYI denizin altından geçirerek yapacağım dedi vede başardı sizlerde yapılacak projeleriniz varsa bunuda millete sunmaktan gurur duyun ve milletin desteğinialmaya çalışın TBMM lisinde boşa işlerlen uğraşmayın.muhalefet olarak diyemiyormusunuzki bizler EMEKLİLERE en düşük şukadar maaş bağlayacağız huzurlu geçinmeleri için millieğitimde şunu şunu yapacağız,bu ülkede en büyük sorun halkın geçim sorunu işte bizler bunları işte buşekilde çözeceğiz bu açıklamaları yapamıyormusunuz.eğer bunları halıkınızlan paylaşamıyorsanız daha oradada durmayın derim.şuanda ülkede millet bir değişim istiyor bunu mutlaka buseçimlerde başarırsanız 2015 içinde genel seçimlerde büyük ölçüde milletide arkanıza alarak iktidara oturursunuz.

  • MEHMET16 Kasım 2013 00:12

    SİZLER SIRF ŞOVMENSİNİZ. BU KAFAYLA ÖMÜR BOYU İKTİDAR OLAMAZSINIZ.

  • ferhat16 Kasım 2013 00:00

    bunlardan zaten baska bır sey beklenmez hep huzursuzluk,hep huzursuzluk.