E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP'li İlhan Kesici, Erdoğan'ı ziyaret etti---

CHP'li İlhan Kesici, Erdoğan'ı ziyaret etti

CHP'li İlhan Kesici, Erdoğan'ı ziyaret etti
14 Temmuz 2018 - 19:14 borsagundem.com

CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Külliye’de ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici ile sürpriz bir görüşme yaptı.Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı seçilmesi nedeniyle kutlayan Kesici Beştepe’de Erdoğan ile biraraya geldi. Erdoğan’ın resmi programında bulunmayan görüşme talebinin Kesici’den geldiği öğrenildi. Kesici, Hürriyet’e yaptığı açıklamada, “25’i sabahı tebrik için randevu talebinde bulundum. Bugün saat 4’e randevu verdiler. Gitmeden Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu ve parti yönetimini bilgilendirdim. Tamamen tebrik ziyaretiydi. Güncel siyasete ilişkin herhangi bir şey konuşulmadı” dedi.

BEŞTEPE DOĞRULADI

Erdoğan ile Kesici’nin yeni dönem konusunda görüş alışverişinde bulunduğu, Kesici’nin ekonomiye ilişkin görüşlerini ilettiği öğrenildi. Cumhurbaşkanlığı samimi bir ortamda geçtiği belirtilen sürpriz ziyareti doğrularken, görüşmenin içeriğine ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı. 24 Haziran seçimleri öncesinde Kesici’nin ismi CHP’nin Cumhurbaşkanı adayları arasında geçmişti.

ERDOĞAN’I KUTLAMIŞTI

Kesici, geçtiğimiz günlerde de Twitter’dan Erdoğan’ı kutlayarak, “Seçim sonuçları vatanımız, devletimiz, milletimiz ve halkımız için hayırlı uğurlu olsun.En başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere kazananları, seçime katılan herkesi ve çok yüksek bir katılımla oy kullananan tüm vatandaşlarımızı can ve gönülden kutluyorum. Cumhuriyetimizin üçüncü dönemi 9 Temmuz itibariyle başlamış bulunmaktadır. Devletimiz ve cumhuriyetimiz ilelebet payidar olsun” demişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (15)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • doğru15 Temmuz 2018 13:01

    ilhan kesici dpt den yetişmiş bilgi birikimi olan bir insandır,bizde yorumlar dedikodudan ibarettir...

  • SAMİ15 Temmuz 2018 12:30

    CHP bo işleri bırakmalı.Kovulan sağcıları MV yapmakla siyaset yürümez.sol parti dediğin işçinin köylünün öğrencinin memurun hakkını savunacak.

  • Kaçan Grup15 Temmuz 2018 11:04

    Eğer Chp’li isen Tayyip Erdoğan’ın ettiği sözleri sineye çekip ziyaret etmezsin, eğer Chp’li değilsen Chp’den aday olmazsın. Asgari seviyede de olsa karakter sahibi olanlar için geçerli sözüm.

  • ALP15 Temmuz 2018 13:02

    İŞTE BU YÜZDEN KEL AYNAK KUŞ TÜRLERİ VAR.... NESLİ TÜKENEN SİZDE ONLARA DÖNECEKSİNİZ....ZATEN KAFANIZ KUMA GÖMÜLÜ...BU ARADA KESİCİYİ TEBRİK ETMEK GEREK HA...YANLIŞ ANŞALILMASIN S.DEMOKRAK GÖRÜŞÜ BENİMSERİM...BU CHP nin BENİMLE HİÇ ALAKASI YOK..

  • Paradoks15 Temmuz 2018 11:31

    Eğer cehapeli isen İlhan kesici ve benzerlerini aday yapan zihniyete nasıl destek verebilirsin ? Eğer cehapeli değil isen zaten bilirsin ki bir gün onlar da AK PARTİ li olabilirler ?

  • KILIÇ15 Temmuz 2018 10:30

    SAYIN KESİCİ ALİM İNSANDIR BU SEBEPLE CHP HDP İŞBİRİGİNDEN BIKMIŞDIR REİSLE DERTLEŞMİŞDİR. 8-)

  • yunus15 Temmuz 2018 02:23

    Cumhur başkanı ekonominin başına İlhan kesiciyi getirmeli. Bakın o zaman dolar euro faiz enflasyon nasıl düşüyor.

  • MASON..14 Temmuz 2018 23:48

    MASON TERÖR örgütleri tutuştu. FETÖ yapılanmasından ve adnan oktardan sonra sıra mason LOCA larına geldi. İş hayatında her türlü yolsuluk, mpobbing, rüşvetçilik, adam kayırma, sahtekarlık işleri MASONLARDA. 15.000 mason terörist de tutuklansın bu ülkenin sırtı yere gelmez. DUL KARIYA YARDIM...

  • Yeni Türkiyeli15 Temmuz 2018 10:13

    Harfiyyen katılıyorum ...

  • Paşa14 Temmuz 2018 21:51

    Adam yenmiş de yenmiş yenmişde yenmiş ne yapsın kesici

  • Kaçan Grup14 Temmuz 2018 21:09

    Niye Akp’den değil de Chp’den aday olmuş ki. Tayyip Erdoğan Chp için neler dedi, o kadar seviyorsa oradan aday olması gerekirdi.

  • Yeni Türkiye 15 Temmuz 2018 10:16

    Yanlış soru sormayı ne zaman terk edip bir kerre olsun akıl devşirebileceksin . Asıl soru şu : cehape nin bunca tutarsızlığına rağmen sen hala niye bunların peşi sıra gidiyorsun ? Adam doğru yolu arıyor ya sen ?

  • Koca chpde bir insanmı var 😳😳14 Temmuz 2018 20:20

    Mecliste ayağa kalkmayan, halkın iradesine seçimine saygı göstermeyenlerden bir vicdanlı , birkazananı kabul eden adam çıkmışama bir tane

  • akbaba14 Temmuz 2018 19:54

    atın chpden

  • Hüseyin Kırat14 Temmuz 2018 19:25

    Devlet adamı olmaya talip olan siyasetçiye yakışan budur, tebrik eder olumlu siyaset günleri dilerim.