E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP'li belediye başkanı, partisinin Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edildi---

CHP'li belediye başkanı, partisinin Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edildi

CHP'li belediye başkanı, partisinin Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edildi
17 Şubat 2022 - 22:03 borsagundem.com

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Cumhuriyet Halk Partisi Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edildi

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’in Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edildiğini açıkladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "Yapılan kapsamlı değerlendirmeler sonucunda, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’in; parti sorumluluğu, etik değerleri ve yerel yönetim ilkeleri ile bağdaşmayan tutum ve davranışları nedeniyle, Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edilmesine oy birliği ile karar verilmiştir." açıklamasında bulundu.

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’in danışmanı ve belediye iştiraklerinden Kayı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Erdağı, bir AVM inşaatının iskanı için 200 bin dolar rüşvet alırken polis tarafından suçüstü yakalanmıştı. Selçuk Erdağı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderilmişti.Seyit Torun, "Yapılan kapsamlı değerlendirmeler sonucunda, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’in; parti sorumluluğu, etik değerleri ve yerel yönetim ilkeleri ile bağdaşmayan tutum ve davranışları nedeniyle, Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edilmesine oy birliği ile karar verilmiştir" dedi.

Torun'un açıklamasının şöyle:

Bilecik Belediyesi’nde yargıya intikal eden soruşturma süreci ile Belediye Başkanı Semih Şahin hakkında kamuoyuna yansıyan iddialar, Genel Merkezimiz tarafından hassasiyetle takip edilmektedir. Bu kapsamda; partimizin Yerel Yönetimler Heyeti, yerinde inceleme ve değerlendirme yapmak üzere bölgeye gönderilmiştir. Parti heyetimizin araştırmaları sonucunda kapsamlı bir rapor hazırlanmış ve Genel Merkezimize sunulmuştur.
Merkez Yönetim Kurulumuzun 16 Şubat 2022 tarihli toplantısında, parti heyetimizce hazırlanan rapor ciddiyetle ele alınmıştır. Yapılan kapsamlı değerlendirmeler sonucunda, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’in; parti sorumluluğu, etik değerleri ve yerel yönetim ilkeleri ile bağdaşmayan tutum ve davranışları nedeniyle, Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edilmesine oy birliği ile karar verilmiştir.

 

Şile Tapu Müdürlüğü'ne 2'nci dalga rüşvet operasyonu

 

Belediye Başkanı danışmanına rüşvet gözaltısı: Suçüstü yakalandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erkan ÖZGÖRGÜLÜ 19 Şubat 2022 14:17

    "Ateşle oynayanın eli yanar !!" Bu cüreti gösterecek kabiliyet ve yetenekte olanlar..ALLAH AŞKINA..Çoluk çocuğunun haysiyeti ve onuru için bu görevlere talip olmasınlar !! AYIPTIR GÜNAHTIR..Bu işlere alet olan ve CÜRET edenler..Size güvenip O MAKAMLARA,GÖREVLERE Getiren,HALKA Tanıdığınız,yüz yüze baktığınız ÇEVRENİZE hangi yüzle bakacaksınız ..Yine de İNŞALLAH Asparagas haberdir ihtimali ile DOĞRU HABER Değildir diyorum !!