E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİnce'den bir açıklama daha: Sandıkları terk etmeyin---

İnce'den bir açıklama daha: Sandıkları terk etmeyin

İnce'den bir açıklama daha: Sandıkları terk etmeyin
24 Haziran 2018 - 19:36 borsagundem.com

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı İnce ve CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan'dan peş peşe açıklamalar geldi

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ve CHP Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, art arda yaptıkları açıklamalarla partilelere sandıkları terk etmeyin çağrısı yaptı.

MUHARREM İNCE: SANDIKLARI TERK ETMEYİN

İnce, Twitter adresinden seçime ilişkin yaptığı son açıklamada, "Sandık görevlisi arkadaşlarım; an itibariyle YSK’nın sisteminde sandıkların yüzde 37’si açılmış gözükmektedir. Televizyonlarda ise Anadolu Ajansı kaynaklı sandıkların yüzde 85’inin açıldığı yönünde haberler yapılmakta/sonuç açıklanmaktadır. Sandıkları terk etmeyin" dedi.

Parti Sözcüsü Bülent Tezcan da kameraların karşısına geçerek şunları söyledi:

"Bu çok açık bir manüplasyondur. Bu seçimin kaybedeni Erdoğan'dır. Bu seçimi kazanıyoruz. Hangi oyunu yaparlarsa yapsınlar hile yapanın ipliğini pazara çıkaracağız. AA'nın bu numarasının amacı sizi bezdirip evlerinize gitmeniz.

Seçim sonuçlarını adım adım takip ediyoruz. Hiçbir zaman Erdoğan'ın oy oranı yüzde 48'in üzerine çıkmadı. Seçimin ikinci tura kalma ihtimalini çok net ortaya koyuyor. O yüzden sandıklara herkes sahip çıksın. Görevine devam etsin, vatandaş da seçim kurullarına gitsin. Biz sizi düzenli aralıklarla yüzde 10-15 sonuçları basınla ve kamuoyuyla paylaşacağız. Anadolu Ajansı’nın bilgileriyle hiç kimse gönlünü ve kafasını kirletmesin."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)