E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP'den kongre kararı---

CHP'den kongre kararı

CHP'den kongre kararı
03 Mayıs 2017 - 16:03 borsagundem.com

CHP MYK toplantısında alınan kararla olağan kongre süreci bugün başladı.

CHP MYK'nın bugünkü toplantısında olağan kurultay sürecinin başlatılması kararı alındı. Açıklama yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, "Bugünden itibaren olağan kongre sürecimiz başlatılmıştır. Olağanüstü kurultay tartışması başlatmak doğru değil." dedi.

"OLAĞANÜSTÜ KURULTAY YAPSAK DAHİ..."

MYK sonrası açıklama yapan Tekin Bingöl şunları söyledi:

"Bugünden itibaren olağan kongre sürecimiz başlatılmıştır. Olağanüstü kurultay tartışması başlatmak doğru değil. Olağanüstü kurultay yapsak dahi, yıl içinde ikinci bir takvim başlatmak zorundayız. Bu asla gerçekçi değil. Bu örgütlerimizin kesinlikle kabul etmediği bir süreçten gelerek bu kararı aldık. Biz bugün olağan kurultayımızı başlattık. Kongre takvimi tamamlandıktan sonra kurultay tarihini belirleyecek yetkili organımız Parti Meclisimizdir."

"İL KONGRELERİMİZİN EKİM VE KASIM AYINA DA SARKABİLECEĞİNİ SÖYLEYEBİLİRİM"

"Önce bahsettiğim işleyişler gerçekleşecek, ardından ilçe kongrelerinden başlayarak, il kongreleri başlayacak. Önümüzde resmi ve dini bayramlar var, yaz dönemi var. Sıkışık bir takvim yapmamamızın nedeni budur. Bundan önceki kongreler sürecinde bir takım nedenlerle, seçimler nedeniyle örneğin, daraltılmış takvimler uygulamak zorunda kalıyorduk. İşlemlerin gerçekleşmesi için zamana ihtiyaç var. İl kongrelerimizi de eylülün sonlarında hatta ekim ve kasım ayına da sarkabileceğini söyleyebilirim."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • muhalif03 Mayıs 2017 18:06

    baykal varken chp nin oyu %21-22 kemal varken %24-25 ?? zaten kendisinden hayır gelmeyen bir baykal geri dönerse ne olur, seçim barajı tamami ile kaldırılsın o zaman sermaye partilerine oy gitmez chpakpmhphdp hepsi patron partisidir

  • Samir03 Mayıs 2017 16:28

    Kılıçdaroğlan gidici...İnşallah iş yapacak birisi gelir..

  • utku bayramoğlu03 Mayıs 2017 16:13

    yok abi hayır gelmez bu partiden. deniz baykalın yol haritası bu ..yazık