E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP’den hükümete iki önemli tavsiye---

CHP’den hükümete iki önemli tavsiye

CHP’den hükümete iki önemli tavsiye
10 Ekim 2019 - 15:03 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında 1.5 saat süren MYK toplantısında Barış Pınarı Harekatı ele alındı.CHP, Suriye ile dolaysız diyalog kurulması ve ABD Başkanı Trump'a tepki gösterilmesi gerektiğini belirtti.


HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • edy10 Ekim 2019 16:07

    CHP nin Esed ısrarından gına geldi vallahi. 1,5 saat görüşmeden sonra aklınıza gelen bu mu? siyaset ve akıl fukaralığı sarmış her taraflarını. 

  • iso10 Ekim 2019 16:57

    Siz 6 senedir düşünememişsiniz adamlar 1.5 saatte çözümü sunmuş işte... DÜNYADA YPG'yi TERÖR ÖRGÜTÜ ilan eden bizden başka TEK ülke Suriye rejimidir! 

  • spesifik10 Ekim 2019 15:18

    Bir milyon sivili öldürüp vatanını emperyal güçlere ve terörist gruplara satan bir adamla diyalogtan bahseden birinin aklını birilerine kiralamış olması gerekir.Esed dediğin zat kendi topraklarını koruyamıyıor ardında Rusya olmasa işi çoktan bitmişti.Trump dediğin adam şuan mecburen Türkiyenin isteklerine boyun eğmek zorunda kaldı.Ne yapacaklardı  , dünyanın en sayılı ordularından birinin karşısına çıkarak savaşmı yapacaktı.Pisliklerini başkalarının üzerine atarak daha doğrusu müttefiğine karşı yaptıklarına kılıf bularak dansöz gibi kıvırmakta.Şu başkalarından medet umanlar keşke Türkiyenin ne kadar büyük bir devlet ne kadar büyük bir millet olduğunun keşke bunun farkına varabilselerdi...

  • Terim 10 Ekim 2019 18:36

    Yarın bu lafları yemeğe hazır ol 

  • iso10 Ekim 2019 16:56

    peki asıl soru geliyor o zaman! TRUMP ESAD'DAN DAHA MI AZ KATİL? 1 telefonla ayağına gidip görüşüyorsun!  güce tapmayı bırakın artık yaşam dediğin bir nefes... Esad şii ondan görüşmüyorsun ama hıristiyanla birlik olup iç savaşta taraf oluyorsun.  

  • kamil10 Ekim 2019 16:15

    Kusura bakma ama bu topraklarda koltuğunu kendi bırakıp gideni gördün mü hiç? sanki bir tek esad halkına zulmediyor... objektif baktığında bu coğrafya dakiler genelde halkına zulmediyor ama bunların bazıları bizim için iyi bazıları kötü. Gerçek anlamda hepsi kötü ama çıkarlar farklı... Amerika gibi ülkeler direkt sana savaş açmazlar, seni ekonomik, sosyal olarak zayıflatır içeride muhalif gruplar oluşturur ve içeriden yıkarlar... şu ana kadar bütün ülkelere aynısını yaptılar... hükümetlerin tek kötü tarafları muhalif kesimleri ötekileştirmektir, halbuki çok seslilik gelişim açısından iyidir ama bizimkiler gelişmeyi istemez hatta gelişenlerin kafasını ezerler...

  • Vb10 Ekim 2019 15:14

    Suriyeye tepki gösterip , trumpla diyalog kursak daha işimize gelir

  • Terim 10 Ekim 2019 18:37

    Başından beri o yapıldı zaten Trump değil ABD ile işbirliği peki sonuç ne oldu Vb