E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP'de kurultay süreci başladı---

CHP'de kurultay süreci başladı

CHP'de kurultay süreci başladı
01 Eylül 2019 - 11:57 borsagundem.com

CHP 37. Olağan Kurultayı'nda, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun karşısına bir aday çıkması beklenmiyor. Ayrıca, 19 olan MYK üye sayısının da 10'a düşebileceği konuşuluyor

CHP’de 37. Olağan Kurultay süreci başlıyor. Mahallerdeki temsilcilerin seçilmesinin ardından ilçe ve il kongrelerinin yapılmasıyla birlikte kurultay takvimi işleyecek. 2020 Mart ya da Nisan ayında yapılması öngörülen kurultayda, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun karşısına başka bir adayın çıkması beklenmiyor.

Sözcü’den Başak Kaya’nın haberine göre, genel merkez yönetimi, “Yerel seçimlerde elde edilmiş bir başarı var. Bu başarı kurultaya da yansıyacaktır. Kılıçdaroğlu tek başına ve rakipsiz genel başkan adayı” değerlendirilmesini yaptı.

Genel başkanlık tartışması olmasa da bazı genel başkan yardımcılarına karşı örgütte tavır alındığı kulislerde konuşuluyor. MYK’daki 19 üye sayısının 10’a düşebileceği iddialar arasında.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Türkoğlutürk 01 Eylül 2019 14:46

    Kılıçdaroğlu, son fırsatın, veda et, gençlerin önünü aç, az kalsın senin yüzünden İstanbul kaybediliyordu. Senin yüzünden cumhurbaşkanlığı kaybedildi. AKP için çalıştığın çıktı meydana. Artık düş partinin yakasından. Yoksa yönümüz iyi parti.

  • Fadiĺ01 Eylül 2019 13:24

    CHP kendini gözden geçirmeli.Kadin kolları gençlik kolları derlenip toparlanmalı.Genel başkan irticalen konuşmalar değil koyduğu hedefe uygun konuşmalar yapmalı.

  • Çıkmaz sokak da yol almak01 Eylül 2019 13:14

    Kılıçdaroğlunun ne başarısı var iktidara mı geldi cb oldu chpnin kazanmış oldukları herhangi bir belediyeye kendisi aday olsa kazanamazdı konuşma kabiliyeti sıfır karizma sıfir gittiği şehit cenazesinde az kalsın linç ediliyordu onun hesabını sorabildimi ? Partinin şu anki tek şansı iktidarın artık çok yıpranmış olması iktidarın en büyük şansı ise kılıçdaroğlu