E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP Lideri Kılıçdaroğlu, TÜSİAD ile görüştü---

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, TÜSİAD ile görüştü

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, TÜSİAD ile görüştü
17 Aralık 2021 - 20:19 borsagundem.com

Kılıçdaroğlu, "TÜSİAD Başkanı ile konuştum, herkesin konuşması gerektiğini söyledim. Şu an seçim ilan etseler yarın ülke toparlanır. Bu akşam desinler bunu yarın toparlanırız" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Halk TV Ana Haber'de İrfan Değirmenci'ye gündeme dair açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Erdoğan ve Bahçeli'nin tek olasılığı seçimdir. Bu hükümet çoklu organ yetmezliği ile karşı karşıya. Susma zamanı değil herkes konuşmalı. Herkes bu gidişin doğru olmadığını dillendirmeli. Vatanını seven artık susamaz, susmamalı. Bu Saray ve şurekasının kalbi yoktur. Seçim sandığı önümüze konulana kadar asla susmayacağız. Hep birlikte bütün vatandaşlar, çağrı yapmalıyız" ifadelerine yer verdi.

''Olay asgari ücreti aştı, yangın var"

Kılıçdaroğlu ayrıca ''Olay asgari ücreti aştı, yangın var. Hep birlikte her zaman ülkemizi seviyorsak bu ülkenin sanayicisi, esnafı artık konuşmalı ama demokratik yollarla. İktidar çoklu organ yetmezliğini kabul etmeli'' dedi. 

"Saray Hükümeti artık kangrenli bacaktır"

CHP lideri Twitter üzerinden yaptığı açıklamada ise, "Bu Saray Hükümeti artık kangrenli bacaktır. Susma zamanı değil, vatanını seven herkes konuşmalı. Tüm vücut kangren olduktan sonra, konuşsanız da bir anlamı olmayacak. Utancı giden kimsenin kalbi ölürmüş. Bu Saray ve şürekasının utanması yoktur, kalbi yoktur. Bu zulmü bitireceğiz!" sözlerini kaydetti.

Bu hafta dolar yüzde 18,70, euro yüzde 18,58 yükseldi

TVF, Türk Telekom paylarını satın almak için görüşmelere başladı

TCMB 5. müdahalede 2 milyar dolar daha sattı

Borsada 'kara cuma' BDDK haberi sonrası sert düşüş

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.