E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP: HDP katılmazsa biz de girmeyeceğiz---

CHP: HDP katılmazsa biz de girmeyeceğiz

CHP: HDP katılmazsa biz de girmeyeceğiz
18 Ağustos 2015 - 13:21 borsagundem.com

CHP'den bir yetkili, HDP'nin seçim hükümetine katılmaması halinde kendilerinin de girmeyeceğini açıkladı

CHP Grup Başkan Yardımcısı Engin Altay, geçici seçim hükümetine HDP'nin katılmaması halinde kendilerinin de katılmayacağını açıkladı.

Reuters'a konuşan Altay "HDP seçim hükümetine üye vermezse biz de vermeyeceğiz" dedi.

7 Haziran seçimlerinden bu yana süren koalisyon görüşmelerinden sonuç çıkmamasının ardından, verilen 45 günlük sürenin sona ermesine 5 gün kaldı. Geçtiğimiz hafta AK Parti ile CHP arasındaki görüşmelerden sonuç çıkmazken, dün gerçekleşen AK Parti-MHP buluşmasında da koalisyon zemini bulunamadı.

Davutoğlu geçtiğimiz hafta erken seçimin tek ihtimal haline geldiğini belirtse de, CHP kanadı hükümet kurma görevinin Kılıçdaroğlu'na iade edilmesi gerektiğini açıkladı.

Davutoğlu bu görüşme öncesi 14:00'te AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nu toplayacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Levent18 Ağustos 2015 15:07

    Milli tankmis milli ucakmis gemiymis Bunlarla mi güçlü olacaksınız zannediyorsunuz türk ordusu zaten her zaman güçlüydü ki..bir ülkeyi güçlü yapan içinde yaşayan insanların eğitim seviyesidir sahip olduğu silah degildir. Bin yıldır aynı zihniyetle hareket ettiniz o yüzden geri kaldiniz.

  • ÜLKEMİZE SAHİP ÇIKALIM18 Ağustos 2015 14:16

    EY TÜRK HALKI GÖRÜYORSUNUZ BİR YANDA AK PARTİ VE CUMHURBAŞKANI ÜLKEMİZİN OSMANLI DÖNEMİNDEKİ GÜCÜNE KAVUŞTURMAK İÇİN CAN HIRAŞ ÇALIŞIP ÇABALIYORLARKEN,KENDİ MİLLİ GEMİMİZİ,UÇAĞIMIZI,TANKIMIZ,ZIRHLI ARAÇLARIMIZI,PİYADE TÜFEĞİMİZİ,OTOMOBİLİMİZİ,HATTA FÜZEMİZİ,YAPMAYA ÇALIŞIYORLARKEN KISACASI TÜRKİYEYİ GERÇEKTEN MUASIR MEDENİYETLER SEVİYESİNE ULAŞTIRMAYA,GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE OLUŞTURMAYA ÇALIŞIYORLARKEN,DİĞER TARAFTA İNGİLİZ,ALMAN,FRANSIZ,DERİN AMERİKA VE ONLARIN YERLİ İŞBİRLİKÇİLERİ HAİNLER TOPLULUĞU BAŞTA TÜSİAD,MİMARLAR ODASI,TABİPLER ODASI,AYNI AMACA HİZMET EDEN DİĞER ODALAR,PARALEL FETÖ,CHP,HDP,MHP,HATIRI SAYILIR SAYIDA SANATÇI,GAZETECİ,SÖZDE AYDINLAR GURUHU,VE BUNLARA YARDIM EDEN ADLİ,ASKERİ,SİVİL BÜROKRASİ,PKK,DHKPC,DAEŞ VD TERÖR ÖRGÜTLERİ DE TÜRKİYENİN GELİŞİP BÜYÜMEMESİ,DUMURA UĞRAMASI,VESAYET REJİMİNE GERİ DÖNÜLMESİ,DAİMA BATIYA MUHTAÇ OLMASI,UYUŞUK TEMBEL BİR NESİL YETİŞMESİ,KISACA GELECEĞİMİZİN İPOTEK ALTINA ALINMASI İÇİN CAN HIRAŞ ÇALIŞIP ÇABALAMAKTADIRLAR.BU OYUNLARIN AYNISINI OSMANLININ SON ZAMANLARINDA OSMANLIYA KARŞI UYGULAMIŞLAR VE BAŞARMIŞLARDI.ONLARA BİR DAHA FIRSAT VERMEYELİM.HANGİ DÜŞÜNCEYE SAHİP OLURSAK OLALIM BU ÜLKENİN BÖLÜNMEMESİ,PARÇALANMAMASI İÇİN BİR BÜTÜN GİBİ HAREKET EDELİM.ÜLKEMİZİ DIŞ GÜÇLERE VE ONLARIN YERLİ İŞBİRLİKÇİ HAİNLERİNE KARŞI KORUYALIM.

  • yorum18 Ağustos 2015 14:16

    Birleşsenize,daha güçlü olursunuz.iki dinsiz parti

  • gkm18 Ağustos 2015 13:41

    Dogruya siz ortaksiniz katilmamaniz gayet mantikli

  • alabao18 Ağustos 2015 13:33

    HDP ile CHP arasında bir bağ varda biz mi kaçırdık haaaa tamam tamam seçimde CHP liler HDP yi desteklemişti demi o zaman olay normal

  • asım18 Ağustos 2015 13:28

    herkes chpyi görsün