E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇeşme'de bir kişide korona tespit edildi! 45 aile karantinada...---

Çeşme'de bir kişide korona tespit edildi! 45 aile karantinada...

Çeşme'de bir kişide korona tespit edildi! 45 aile karantinada...
19 Mart 2020 - 20:49 borsagundem.com

Çeşme’de bir kişide koronavirüsü saptandığı ve 45 ailenin karantinaya alındığı bildirildi

Çeşme Limanı’nda çalışan bir kişide koronavirüs tespit edildi. Sözcü'de yer alan habere göre açıklamayı Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran yaptı. Oran, limanda çalışan 45 kişinin, aileleri ile birlikte karantinaya alındığını duyurdu. İzmir İl Sağlık Müdürü Burak Öztop’un Çeşme’ye hareket ettiği öğrenildi.

Ulusoy Denizcilik Grubu'nun işlettiği Çeşme Limanı'nda çalışan bir gümrük personelinin koronavirüs testi pozitif çıktı.

31 yaşında bir erkek olduğu öğrenilen hastanın karantina altına alındığı bildirildi.

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, sosyal medyada yaptığı açıklamada şu bilgileri paylaştı;

*Ulusoy Çeşme Limanı'nda gümrük görevlisi olarak çalışan bir kişinin Corona pozitif olduğu tespit edilmiştir. 45 çalışan ve ailelerinin hemen karantinaya alınmasına karar verildi.

*Sevgili Çeşmeliler, sizi ivedi bir şekilde, panik ve infiale yol açmadan her türlü önlemi en üst seviyede yerine getirmeniz adına bilgilendirmeyi görev telakki ediyorum.

*Bilim kurulunun tavsiyelerine harfiyen uyun. Evde kalın, sağlıkla kalın.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dumrul20 Mart 2020 03:05

    Bu kadar rahatlığın sonu galiba biraz fazla samimi olmuş bunlar. 

  • Ali19 Mart 2020 23:32

    Dünya genelinde gençler cahil youtube akıl hocaları olmuş herşeye inanıyorlar.

  • Dayı.19 Mart 2020 23:31

    Ne çok seviyorsunuz birbirinize bagirmayi sakın olun.

  • Ariffb19 Mart 2020 23:03

    Arif bence seni tanrının bu hayattan silmesi lazım bu akşam tek dileğim bu

  • : )19 Mart 2020 22:53

    Mübaret topraklardan gelen virüs, Çeşmeye kadar bulaşmış. Keşke izin verilmeseydi hacılara. dünyada salgın varken, biz dini ibadet peşinde koştuk.. gel gelelim şimdi camileri de kapadık. Din başka, salgın hastalık ve milli güvenlik başka. Herkes tedbir alsın. şüpheli kimseler  hastaneye gitsin. saçma sapan yorumlar ve aşağılamalardan korkmadan hastaneye gitsinler. ayıp bişe deil, kötü bişe değil. Korkmadan şüpheniz varsa önleminizi alın ve gidin. Öyle saçma sapan konuşanlar, yazanlar, eleştirenleri kaale almadın. hem kendınız, hem aileniz, hem komşularınız, hem toplum ve akrabarlınız için kendi güvenliğinizi alın. 184 arayın. sağlık kuruluşuna gel dendiğinde talmatlara uyun. CAHİL YAZAN, KONUŞANLARA aldanmayın. yorumlara bakın, zaten o küş beyni olanlar kendini belli eder. okşar insan değildir.Kuş turlar. sallamayın onları

  • mantık20 Mart 2020 03:07

    Çeşme de hacının ne işi var zottirik?  Onların ki fazla samimiyetten.  Otobüste parkta cadde de kedi köpek gibi sürtünürsen olacağı bu!  

  • Mücadele biraz SAMİMİYET ister19 Mart 2020 22:25

    güney kore nasil başarmış test test test demiş gümrük posta dagıtim limanlar TTS vb alanlardaki görevlilere bile test yapamamışız kendimizi başarıli göeüyiruz bense Allah bize acıyor diyorum

  • AHMET ÖZBİR19 Mart 2020 21:46

    KATİL virüsü basite alanların hem kendileti hem de sevdikleri ağlayacak. Hele hele kabadayılık yapan bazı yobazların "ne bu ya her yer yasak" demeleri yok mu akacaksın Alaska'ya fırlatacaksın!.. Buna dün ben şahit oldum. Utanmazlar küresel güçler sıkıyönetim uyguluyorlar, bu tip şarlatanlar hâlâ işin farkında değiller.

  • Deve20 Mart 2020 08:42

    Sen suriyede evinin bahçesinde oynayacak çocuğu abd istiyor diye egede boğarsan, hacı soymak için kabeye üçüncü şeytanı dikersen, şeytana yaparsan olacağı bu.

  • Tekno papaz19 Mart 2020 23:49

    Arif gsli.....kafaya bak hep doğu mu acı çekecek diyor.  Bizim millet düzelmez bu kafa böyle gittiği sürece 

  • eee19 Mart 2020 22:49

    Bir yazında küfür olmasın. Nasıl bir mahluksun ? virüs senin gibilerin yüzüne ortay açıkıyor. sonra yayılıyor. Adam ol 5 akika. adam olamıyorsan, insan taklidi yap korona gidene kadar. Korona ile kardeşsin belliki

  • Arif gsli 19 Mart 2020 22:23

    Yobaz derken; çeşmeden vurmuş korona orda yobaz diye lakap taktığın olmaz. Muhtmelen italyaya yakın yerden vuracak muğla, marmaris, fethiye, bodrum vs. Eee hep doğu mu acı çekecek