E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCengiz'den Koç'a yanıt geldi---

Cengiz'den Koç'a yanıt geldi

Cengiz'den Koç'a yanıt geldi
20 Şubat 2020 - 14:39 borsagundem.com

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yaptığı açıklamalara cevap verdi.

Cengiz'in açıklaması şu şekilde:

Ali Koç'u iki saate yakın izledim, rakiplerimize duyduğum saygıdan bir daha izledim. 7 dakika video vardı. Telif hakkı bilmiyorum. iki saat dinlediğimde aklımda kalan: Derbide hakemi nasıl etkilerim? Mağdur olurum, TFF'yi etkileyip maçı alırım, algı yaparım. 

Ali Koç'un açıklamalarının tek amacı derbi hakemini etkilemek içindir. Bİr maçıkazanırsınız ama bir maçı yokedersiniz. 

Hakemlerden cesaret istiyorum. Hakem camiasını zan altında bırakarak ne kazanabiirsiniz? Bu açıklamayı 17 kulüp imzalamadı. Diğerlerinin günahlarını aldılar. 

Kulüpler Birliği açıklaması 

Açıklamayı yaptıktan sonra siz hakemlere saldıramazsınız. Yazdığınız bildiriye sahip çıkın. Hakemler gördüğünü çalsın, yıpranmış hakemlerin görevlerini bırakmasını istiyoruz. Hakemlere eyyamcılığı öğrettiler. Türk insanı korkak değildir, siz korkmalarını istiyorsunuz.

Ben iki yıldır Kadıköy'de karşılanmadım, turnikeden geçiyorum. Fenerbahçe taraftarı da centilmedir, ben taraftara laf etmedim. Bir kişi bize saldırırsa ona yanıt veriririz. Öbür yanağı çevirmeyi de pek sevmiyoruz.

Karşılanma beklemiyoruz, biz onlara yemek daveti yaptık katılmadılar ve açıklamadık. Loca istediler 40 kişilik loca verdik. Onlar verir mi vermez mi onların problemi. Bana loca vermez, karşılamaz saygı duyarım. Ben oraya camiamı temsilen gidiyorum. 

Karşılanmak önemli değildir. benim taraftarım nasıl karşılanıyor önemli olan o. Taraftarıma hoparlörden ses verirsen beni altın tahtta karşılasan önemi olmaz. 

Benim taraftarım sağırlık yaşadı orada, gözlemci gidince full ses açıyorlar! Bunu yapmayın. İnsanlar kulağına ğamuk takıp maça gidiyor. Taraftarımıza iyi davranın, savaşa gitmiyoruz. Yeneriz, yeniliriz önemli değil.

Kime nasip olur bilmiyorum ama saygı duymak lazım, 14 yıl şampiyon olamadık biz ve artı 6 yıl var. 20 yıl. Ama bu kırılacak. Pazar günü olur mu? Bakacağız. İnşallah adil bir şekilde olur. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)