E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCengiz Ünder Roma'da kadro dışı---

Cengiz Ünder Roma'da kadro dışı

Cengiz Ünder Roma'da kadro dışı
22 Temmuz 2020 - 00:27 borsagundem.com

Takımın son idmanında kas yorgunluğundan muzdarip olan Cengiz Ünder, Roma’nın SPAL maçı kadrosundan çıkarıldı. Milli yıldızın Napoli'ye transfer iddiaları sonrası bu kadro dışı ayrılığa yoruldu

Serie A’da bugün 35. hafta mücadelesinde deplasmanda Spal ile karşı karşıya gelecek olan Roma’nın, 23 kişilik maç kadrosu açıklandı. Teknik direktör Fonseca’nın belirlediği listede Cengiz Ünder yer almadı.

Portekizli çalıştırıcı tarafından bu sezon çok fazla forma şansı verilmeyen futbolcunun, kadroya alınmama sebebinin sakatlık olduğu ortaya çıktı. Cengiz’in son idmanda kas yorgunluğu yaşadığı bu yüzden kadronun dışında bırakıldığı bildirildi.

Kas yorgunluğu nedir?

Kas yorgunluğu, kaslar zorlandığında veya uzun süre kullanıldığında hissedilen bir kas güçsüzlüğü ve derinden gelen bir ağrıdır. Yorgunluk, kasın enerji ihtiyacıyla, enerji üretme kapasitesi arasındaki dengesizliktir. Egzersiz sırasında oluşan laktik asit gibi artık ürünlerin birikmesi ve enerji depolarının zayıflaması ile ortaya çıkan bir durumdur.

Ayrılık işareti mi?

Cengiz Ünder'in kas yorgunluğu öne sürülerek kadro dışı bırakılması, genç futbolcunun Napoli ile anlaştığı iddialarının hemen sonrasına denk gelmesi, "Roma'dan ayrılığa işaret" olarak değerlendirildi. 

'Cengiz, Napoli'ye gidebilir'

Başakşehir Başkanı Gümüşdağ geçtiğimiz gün Cengiz Ünder'in Napoli'ye transferinin yakın olduğunu açıklamıştı.

Gümüşdağ yaptığı açıklamada “Cengiz Ünder’i Roma’ya 15 milyon euro sattık. Napoli'ye gitme durumu da var. Oradan da bize para gelecek” ifadelerini kullanmıştı.

Cengiz Ünder, Napoli ile görüşüyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Emrah 22 Temmuz 2020 02:37

    Roma hata yapar eğer Napoliye giderse Cengiz Ünder daha başarılıda olabilir. Kas yorgunluğu sakatlık değil o yüzden roma satarsa hata yapar çoğu üst düzey futbolcuda kas yorgunluğu olur normaldir Emre belözoğlu da olduğu gibi.