E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCemal Enginyurt için MHP'den flaş hamle!---

Cemal Enginyurt için MHP'den flaş hamle!

Cemal Enginyurt için MHP'den flaş hamle!
20 Temmuz 2020 - 16:10 borsagundem.com

MHP Ordu milletvekili Cemal Enginyurt, basına yansıyan açıklamaları nedeniyle kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi.

MHP'den Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ile ilgili açıklama yapıldı. 

Grup Başkanvekili Erkan Akçay'ın imzasını taşıyan yazıda Enginyurt'un, basına yansıyan açıklamalarından dolayı ihraç talebiyle disipline sevk edildiği belirtildi. 

Enginyurt ne demişti?

"Cumhur İttifakından başka bir şey söylemiyoruz" diyen Enginyurt, "Biz her söze başladığımızda Sayın Cumhurbaşkanı diye başlıyoruz. Ama bu arkadaşlar bizi yok sayıyorlar" ifadelerini kullanmıştı.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fafa20 Temmuz 2020 19:17

    MHP'de yatacaksın zaman zaman liderini görünce selamını çakıp yağını çekeceksin. Biliyorsun parti Bahçeli'nin babasının malı,ona miras kalmıştı.Ortada giden bir parti,seçim günlerini tayin etmek için kurulmuştur.Gel iktidar senin desen kaçar.Neyine  gerek hak aramak.

  • EKRİST20 Temmuz 2020 18:02

    sürüden ayrılanı kurt kapar demişler.haydi şimdi kendi başınına hareket et bakalım.bazen ağzını torba gibi büzeceksin yoksa büzerler.

  • Turan20 Temmuz 2020 18:41

    Bu kurt kendi kurdu birde kurdu çakallara tezli edenleri ne yaparlar